25 Oktober 2019

Extra show Beste Zangers Live aangekondigd

Wegens de grote vraag naar kaarten voor het evenement Beste Zangers Live in Rotterdam Ahoy heeft de organisatie zojuist een tweede show aangekondigd op vrijdag 22 mei 2020.

Het populaire Televisieprogramma Beste Zangers beleefde dit jaar haar twaalfde seizoen en wist wederom week na week miljoenen kijkers aan zich te binden. Op 22 en 23 mei 2020 zal voor het eerst een live editie van het programma, 'Beste Zangers Live', plaats vinden in Rotterdam Ahoy.

Al sinds het eerste seizoen in 2009 staat het programma garant voor spectaculaire vertolkingen van grote en bekende hits. Voor vele artiesten, waaronder Glennis Grace en Davina Michelle betekende hun deelname aan het Tv-programma zelfs een absolute doorbraak van hun carrière. 

Tijdens de twee live shows volgend jaar komen vele artiesten die hebben deelgenomen aan het programma samen in Ahoy om de hoogtepunten van de afgelopen twaalf seizoenen te herbeleven. Onder anderen Glennis Grace, Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra en Rolf Sanchez zullen onder begeleiding van de Beste Zangers Liveband hier de mooiste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten uit het programma live ten gehore brengen. 

De aankomende vier weken zal elke week een nieuwe artiest worden toegevoegd aan de line-up. 

Tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf 33 euro.
www.bestezangerslive.nl

Ander nieuws