Extra concert DI-RECT in Rotterdam Ahoy op 9 oktober

11 November 2019

DI-RECT geeft een extra concert op vrijdag 9 oktober in Rotterdam Ahoy. Dat werd zojuist bekendgemaakt in het tv-programma 'De Wereld Draait Door’ op NPO 1. De kaartverkoop vanochtend van de show op zaterdag 10 oktober ging zo hard dat er nog maar enkele kaarten verkrijgbaar zijn. De kaartverkoop voor de extra show is gelijk gestart via www.di-rectinahoy.nl

 

Wow. Wat vandaag gebeurt is, is een jongensdroom. We vonden het al te gek om voor het eerst een eigen show te mogen geven in Ahoy, maar dat er nu een tweede bijkomt, hadden we nooit gedacht. Dank aan alle fans. We gaan ons 20 jarig jubileum vieren met alles wat we in ons hebben 9 en 10 oktober.

zanger Marcel Veenendaal

 

DI-RECT bestaat twintig jaar en viert dat in Rotterdam Ahoy met de grootste shows in hun carrière. De shows in Rotterdam Ahoy worden een energiek, muzikaal en visueel spektakel waarin alle hits van de band voorbij komen maar er ook veel ruimte is voor nieuwe muziek. De band uit Den Haag scoorde hits als 'Times Are Changing’, 'Invincible’ en 'Devil Don’t Care’. Ze gaven eerder een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

 

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.di-rectinahoy.nl. Zaterdag 10 oktober 2020 is nagenoeg uitverkocht. De kaarten voor 9 oktober gaan per direct in de verkoop. 

Ander nieuws