Esports Summerschool, de pre-conference van RTM Games Week en EsportsX 2020

12 Mei 2020

De RDM Onderzeebootloods in Rotterdam is op 27 mei aanstaande hét toneel voor de Esports Summer College: de online pre-conference van RTM Games Week en EsportsX 2020. Om 13.30u start er een twee uur durend inhoudelijk sterk en dynamisch live programma met o.a. Twitter, de Politie, HP, Ahoy, ESL en SportsCloud. Volledig digitaal én kosteloos! Voor het eerst in Nederland op deze schaal zullen SportsCloud en RTM Games Week kennis delen over de esports & gaming business. Schrijf je hier in!

Voor wie?
Het educatieve programma is samengesteld voor onder andere brandmanagers, beleidsbepalers, marketeers en andere professionals & leidinggevenden die midden in de jonge en snel groeiende digitale generaties willen staan. Na dit college heb je dus letterlijk praktische en voor jou toepasbare tools in handen om op een succesvolle manier naar deze doelgroepen toe te stappen.

Waarom nu?
De afgelopen maanden waren er nog nooit zoveel online interacties tussen gamers, fans, brands en organisaties! Denk daarbij aan livestreams, online toernooien, challenges en merkactivaties. De esports & gaming markt heeft een extra stroomversnelling gekregen en gaat steeds sneller een grotere rol spelen in de marketing van grote merken en organisaties zoals BMW, NBA, Politie, gemeente Rotterdam en Twitter. De komende periode zal dit zich zeker nog voortzetten, dus dit is hét moment om jezelf de juiste handvatten te geven.

We gaan er een fantastische middag van maken met veel educatie en natuurlijk fun! Laat weten dat je erbij bent via onderstaande link en we houden je op de hoogte van leuke informatie in aanloop naar het event.

Meer info op www.esportssummercollege.nl.


 

Ander nieuws