De Staat In The Round II in RTM Stage

09 Maart 2020

De Staat geeft op zaterdag 17 oktober een concert in de nieuwe concertzaal van Ahoy, RTM Stage. De kaartverkoop start vrijdag 13 maart om 10.00 uur.

Voor de Nijmeegse band wordt het tijd om de periode "Bubble Gum” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland waaronder als headliner van het Lowlands Festival, speelt De Staat een eigen show in Rotterdam.

Volgens frontman Torre Florim wordt deze show heel bijzonder. Hij legt uit: "Na onze eerste In The Round shows in Nijmegen, zijn we groot fan geworden van optreden in een cirkelopstelling. Het was een spannende show waar we ons vierde album 'O’ op een speciale manier afsloten. En dat smaakte naar meer. Nu is het tijd om een strik te doen om een periode vol hoogtepunten rondom 'Bubble Gum’, en willen met we met In The Round II weer het onderste uit de kan halen.”

In 2017 vonden er vier uitverkochte 'In The Round’ concerten plaats in De Vasim in Nijmegen.

Hij vervolgt: "In The Round II doen we in RTM Stage, een nieuwe zaal in Ahoy, met alle voordelen van een grote zaal: alle ruimte voor lichtontwerp en dik geluid. Door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band, is het persoonlijker, en is alles wat we doen in-your-face. Het is zo anders dan een normale opstelling dat ik erg blij ben dat we het weer gaan doen. Misschien spelen we hier al wat nieuw werk en doen er speciale gasten mee, dat ga je merken in oktober. Na de show zullen we in ieder geval een tijdje uit beeld verdwijnen om volledig te focussen op nieuw werk.’


De band hoopt fans uit heel Nederland bij deze show te zien. Op een speciale website voor dit event, destaatintheround.nl, is alle info te lezen over ticketverkoop.

 

DE STAAT IN THE ROUND II
Zaterdag 17 oktober 2019, RTM Stage - Rotterdam Ahoy

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €47,60 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/destaat

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 13 maart om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).
 

Ander nieuws