De LEC Spring Finals van 2019 komen naar Rotterdam

21 Januari 2019

Met de aftrap van de LEC Games van afgelopen weekend kan de locatie van de 2019 LEC Spring Finals officieel aangekondigd worden. Op 13 en 14 april aanstaande komen de LEC Spring Finals weer naar Rotterdam Ahoy. Dit op dezelfde plek waar G2 Esports drie jaar geleden geschiedenis schreef toen ze de EU LCS 2016 Spring Finals tijdens hun eerste deelname aan het toernooi.

Veel op het spel

Origen is misschien inmiddels wel weer terug in de hoogste regionen van de European League of Legends, maar er is in die tijd veel veranderd. Fnatic is weer helemaal in vorm en kan de hele wereld aan. Ze behaalden voor de eerste keer in zeven jaar de finale van Worlds 2018 en zullen vast van plan zijn hun zegetocht voort te zetten met een derde achtereenvolgende split zege ten overstaan van een juichende menigte in die enorme arena in Rotterdam. Ondertussen heeft G2 een nieuw team samengesteld, met daarin de voormalige ster van Fnatic, Caps, die de ploeg weer als vanouds naar de overwinning wil voeren.

Een gloednieuwe competitie met nieuwe gezichten en oude bekenden. Welk team gaat in deze eerste LEC Spring Split triomferen en Europa vertegenwoordigen bij de mid-season invitational van 2019? Start kaartverkoop wordt op een later moment bekend gemaakt. Ga voor meer info naar eu.lolesports.com. 

Ander nieuws