Chris Zegers presenteert Seven Worlds, One Planet-concert in Ahoy 

18 December 2019

Chris Zegers presenteert het eerder aangekondigde concert van de nieuwe BBC1 natuurdocumentaire Seven Worlds One Planet op 28 mei in Rotterdam Ahoy. De presentator vertelt deze avond de verhalen achter de spectaculaire beelden van de documentaire, ondersteund door het beroemde orkest City of Prague Philarmonic Orchestra. Het orkest onder begeleiding van Matthew Freeman brengt de muziek van de gerenommeerde componist Hans Zimmer tot leven. Op 28 mei is Seven Worlds, One Planet - Live in Concert te zien in Rotterdam Ahoy, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.sevenworldslive.nl.

De natuurdocumentaires van BBC staan bekend om hoe ze al generaties lang mensen helpen hun kijk op de wereld te vormen. Door middel van prachtige beelden brengen de programma’s de wonderen van onze aarde in beeld voor kijkers over de hele wereld en inspireren hen om over de staat van onze planeet te reflecteren. Seven Worlds, One Planet vormt hierop geen uitzondering. Vanaf januari is de documentaire op de Nederlandse televisie te zien.

 

Live in Concert 

Tijdens de show gaat het publiek op ontdekkingsreis door zeven werelden, elk met hun eigen geschiedenis - van de kleurrijke paradijzen van Zuid-Amerika en de eindeloze uitgestrekte vlaktes van Azië tot de ijswerelden van Antarctica en de brandende hitte van Afrika; van Noord-Amerika via Australazië naar onze eigen Europese omgeving. Spectaculaire landschappen, een fascinerende dierenwereld en onverwachte verhalen: het gaat bij Seven Worlds, One Planet - Live in Concert, net als bij het televisieprogramma, om de diversiteit van het leven en om het vieren van de vormen en kleuren van de verschillende continenten. De documentaire gaat echter ook over de immense uitdagingen voor dieren in de hedendaagse wereld die wordt gedomineerd door mensen. De unieke reis is bedoeld om de ogen van het publiek te openen voor een wereld waarvan ze denken dat ze die al kennen, maar waarvan de realiteit veel verder gaat dan onze verbeelding. 

 

Tickets voor Seven Worlds, One Planet - Live in Concert zijn verkrijgbaar vanaf €40 excl servicekosten en/of verzendkosten via Sevenworldslive.nl

Ander nieuws