Chef’Special geeft grote show in RTM Stage

27 Februari 2020

Chef’Special geeft dit najaar drie grote shows in Nederland. Op zaterdag 12 december treedt Chef’Special op in de gloednieuwe concertzaal van Ahoy: RTM Stage. De show staat naast de bekende tracks van de band in het teken van het nieuwe album 'Unfold’ dat volgende week uitkomt. De kaartverkoop start maandag 2 maart om 10:00 uur via chefspeciallive.nl

Op dit moment heeft Chef’Special de track 'Trouble’ uit, de eerste single van het nieuwe album 'Unfold’ welke vrijdag 6 maart uitkomt. In maart speelt de band uitverkochte shows in Utrecht, Tilburg en Groningen. "We zijn dankbaar en verrast dat de shows in maart zo snel waren uitverkocht. Dit album en deze shows voelen als een nieuw begin. We kijken er dan ook onwijs naar uit in december naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven te komen en ons nieuwe album 'Unfold’ te spelen.”, aldus zanger Joshua Nolet.

In Nederland brak Chef’Special door met de hit 'In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album 'Passing Through’. Voor het album 'Amigo’ ontving de band een Edison en scoorde de band hits als 'Amigo’, 'Nicotine’ en 'Try Again’. De Haarlemse band gaf eerder uitverkochte concerten in de AFAS Live, Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop. 

Chef’Special

Vrijdag 4 december - AFAS LIVE, Amsterdam

Zaterdag 12 december - RTM Stage, Rotterdam

Zaterdag 19 december - Klokgebouw, Eindhoven

Kaarten zijn vanaf maandag 2 maart 10:00 uur verkrijgbaar via www.chefspeciallive.nl. Bekijk hier de videoclip van 'Trouble’.

Ander nieuws