Belgisch DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike maakt debuut op Kingsland Festival

05 Februari 2019

In en rondom Rotterdam Ahoy wordt op 27 april voor de eerste keer Kingsland Festival georganiseerd. Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Brennan Heart, Nicky Romero en Ronnie Flex zijn enkele van de artiesten die dit jaar optreden op het grootste Koningsdag festival van Nederland.

Succesvol Belgisch DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike, bekend van onder andere hun samenwerking met Wiz Khalifa en residencies op Ibiza en Tomorrowland, maakt hun debuut op Kingsland en zijn de hoofdact op de mainstage. Zij worden bijgestaan door onder andere de uit de regio afkomstige Afrojack, Vini Vici en Nicky Romero. Op de TIKTAK en S’Oranje stage, waar de urban sound centraal staat staan onder andere Ronnie Flex, Jonna Fraser en Bizzey. Op de I Am Hardstyle stage van de legend van de hardere stijlen, Brennan Heart, zie je onder meer D-Block & S-te-fan en Frequencerz. Dit jaar brengt ook ANTS zijn kolonie bijeen in de havenstad.

Bekend van hun hosting op Ushuaia Ibiza zie je hier optredens van Benny Rodrigues, Camelphat, Richy Ahmed en vele anderen. Kingsland is niet alleen het grootste muziekfestival tijdens Koningsdag, maar ook het grootste eendaagse muziek festival van Nederland. In 2013 vond de allereerste editie van Kingsland plaats in
Amsterdam, na de succesvolle kick-off breidde het festival uit naar Den Bosch, Groningen en Twente. Daar komt dit jaar Rotterdam bij. In 2018 bezochten 125.000 bezoekers het evenement verdeeld over vier steden. Met een extra stad verwachten de organisatoren dit jaar nog meer bezoekers te kunnen verwelkomen. Bezoekers kunnen op Kingsland terecht voor verschillende muziekstijlen, variërend per stad van EDM, eclectic, hardstyle, deephouse tot techno, verzorgd door de grootste artiesten van het moment op verschillende podia. In alle steden zijn er zowel in- als outdoor stages.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden op 7 februari 2019 om 12:00 uur. Meer informatie en pre-registreren voor tickets via www.kingslandfestival.nl.

Ander nieuws