Anita Meyer 2e gastartiest bij 'Fred & Friends'

15 Oktober 2019

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groots spektakel in Rotterdam Ahoy: 'Fred & Friends'. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. 

Het zal een avond worden bomvol mooie en verrassende artiesten. De komende tijd gaan we nog vele namen bekend maken. Hou ons dus goed in de gaten. Met trots maak ik vandaag de tweede gastartiest bekend. Een vrouw die hoog op mijn lijst staat, waarvan ik vanaf het begin zei: haar wil ik! Niemand minder dan Anita Meyer zal op mijn verjaardagsfeest te gast zijn. Al jaren ben ik groot fan van haar. Zij is een grande dame in de muziekwereld én een Rotterdamse. Kortom, zij mag niet ontbreken. Ik kan niet wachten om haar geweldige nummers te mogen horen in mijn show.

Fred van Leer

Met de internationale megahit 'Why tell me why', vele top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle zangeres uit de jaren '80 en '90 noemen. Mede door haar deelname aan 'Beste Zangers’ behoort zij nog steeds tot een van de meest gerespecteerde zangeressen van dit moment.

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Een mooie mix met bekende topartiesten. Eerder werd al bekend dat de Vengaboys erbij zijn. Meer artiesten worden bekend gemaakt in de loop van het jaar.

Direct na de bekendmaking van de eerste avond voor dit grote feest in de Maasstad ontstond er een run op de tickets waardoor een tweede avond werd aangekondigd. Tickets voor Fred & Friends op 18 & 19 september zijn verkrijgbaar via  www.fredandfriends.nl en www.eventim.nl

 

Ander nieuws