André Hazes kondigt nieuwe concertreeks in 2020 aan

15 Oktober 2019

31 oktober en 1 november 2020 staat André Hazes wederom in Rotterdam Ahoy! 


Deze week sta ik voor het derde achtereenvolgende jaar in Ahoy, en nu al kan ik aankondigen dat we in 2020 weer terug komen. Elk jaar kijk ik weer uit naar deze concerten. Ahoy heeft een speciaal plekje in mijn hart, deze concerten zijn het hoogtepunt van mijn jaar, de avonden van mijn leven! Samen met mijn waanzinnige band en het fantastische team eromheen, zijn we het hele jaar bezig met de voorbereidingen. Ik wil er echt een feest van maken voor mijn fans en ook hen de avond van hun leven bezorgen. Dat ik nu al weer kan aankondigen dat we ook volgend jaar terug komen en dan alweer onze 10e show in Ahoy spelen, is ongelofelijk. Het wordt een traditie en dat vind ik echt helemaal te gek!

André Hazes

 

André Hazes Live in Ahoy 2019 vindt aankomende vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober plaats in Rotterdam Ahoy. Dit jaar heeft André als gastartiesten Marco Borsato en Rolf Sanchez. De concerten van volgend jaar vinden plaats op 31 oktober en 1 november 2020 en gaan dinsdag 22 oktober 2019 om 10.00 uur in verkoop. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.andrehazes.com/ahoy.

 

Met zijn 25 jaar is het zo bijzonder dat hij volgend jaar voor het vierde jaar op een rij deze grootse concerten kan neerzetten. Wij zijn heel blij dat wij dit, samen met André Hazes, produceren. Hij gaat tot het uiterste om zijn fans de ultieme avond uit te bezorgen. Wij zijn ontzettend trots op deze concerten en natuurlijk op André.

Producent MediaLane

Ander nieuws