Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

VISMA Nieuwe Stijl overtreft verwachtingen

08 maart 2016

Het is de bezoekers aan de 48ste VISMA niet ontgaan: het evenement 'Nieuwe Stijl’ was een driedaagse beurs vol beleving, gezelligheid, extra activiteiten, extra demonstraties, interessante nieuwtjes, voordeeltjes en prachtige materialen. Jong en oud genoten intens van een dagje uit en velen kwamen ogen te kort. De aftrap voor 'het seizoen 2016’ kon niet mooier beginnen dan in Ahoy!

De bezoekerscijfers drukten dat enthousiasme eveneens uit. Over de drie dagen kon de nieuwe organisator Publishing House & Facilities niet anders dan tevreden zijn met 14.200 bezoekers. Met zelfs een topdag op de laatste dag, een fraaie voorjaarszondag - met 5.800 beursgangers - keerden de bezoekers voldaan huiswaarts met nieuwe spullen, verse tips en ideeën en een hernieuwde honger naar de waterkant.


Demonstraties

Het doe- en beleefgehalte van de Visma Nieuwe Stijl in Ahoy bracht de sfeer er goed in. De aandacht voor interactieve trekpleisters als het grootste mobiele aquarium van Europa, vol grote karpers, striped bass en steuren was groot en ook de demonstraties van kunstaas, vlieghengels, bellyboten en kajaks in de her en der over de beursvloer verspreide grote en kleine waterbassins gaven drie dagen achtereen continue aanloop. Actieve deelnemers konden zich in een waadpak hijsen om een educatief rondje met de bellyboot te maken. Leerzaam en druk bezocht waren ook de lezingen en de (interactieve) voorlichting op allerlei gebieden; van vliegbinden tot streetfishing en onderlijntjes knopen. De kunst van het visfileren (en bereiden) had eveneens erg veel bekijks, al was het alleen al voor de aanblik van al die fraaie (zee)vissoorten op de showtafel.


Aankopen

Positieve geluiden kwamen er ook van de andere kant van de toonbank, bij de standhouders.  De nadruk op interactiviteit en beleving had zijn weerslag op de aankopen en de vraag naar informatie over producten. Verkopende stands van winkeliers konden goede zaken doen. Met de opening van het 'seizoen’ zo dichtbij, zorgden vangdrang en koophonger voor extra inkopen, hier en daar geholpen door mooie kortingen. Over positieve geluiden gesproken. Ter muzikale verhoging van de feestvreugde trokken de enthousiaste muzikanten van de folkband Alice Springs iedere dag over de beurs om hun aanstekelijke Ierse muziek te spelen en te zingen om daarna te vervolgen met druk bezochte optredens in de Irish Pub. Door zowel bezoekers als standhouders werd dit zeer gewaardeerd.


Jeugd

Met veel jeugd onder de bezoekers kan de hengelsport beslist hoopvol naar de toekomst kijken. Soms aan de hand van vaders en opa’s; soms ook met twee of drie leeftijdsgenoten, was de beursvloer zeker voor deze categorie bezoekers een beleving en een eye-opener voor nieuwe ideeën en toekomstige visavonturen - met dank ook aan veel standhouders en organisaties voor de gevulde goodybags.


 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER