Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

ꞌAhoy Rotterdamꞌ wordt na 45 jaar ꞌRotterdam Ahoyꞌ

28 januari 2016

Ahoy Rotterdam wordt na 45 jaar Rotterdam Ahoy
Evenementenaccommodatie viert jubileum met compleet nieuwe huisstijl

Ahoy Rotterdam heeft haar naam gewijzigd naar Rotterdam Ahoy. De verandering werd gisteren officieel gepresenteerd, samen met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Deze maand bestaat de Rotterdamse evenementenaccommodatie, die in januari 1971 door Prins Claus werd geopend, exact 45 jaar.

 

Samen met Ahoy vieren Nick & Simon dit jaar ook hun BDAY, en wel hun tienjarige. Ze vieren het  met het concert '10 jaar Nick & Simon’ op 17 december 2016 in Ahoy. In de Rotterdam Ahoy World blog lees je alles over de leuke winactie die we samen met onze Volendamse vrienden doen. Doe gauw mee!

 

Nieuwe koers Ahoy
Rotterdam bruist, Rotterdam wordt herontdekt, Rotterdam zit in het DNA van Ahoy. Bovendien breidt Ahoy in 2019 uit met een groot internationaal congrescentrum (inclusief muziekzaal). De internationale zakelijke markt die hiermee in grotere mate  wordt benaderd, is allereerst op zoek naar een aantrekkelijke stad met allure. Voldoende reden om de voormalige naam aan te passen naar Rotterdam Ahoy; waarmee tevens wordt teruggegaan naar de roots van Ahoy in 1951, toen de havententoonstelling Rotterdam Ahoy! plaatsvond.
Na ruim 9 jaar heeft Rotterdam Ahoy een nieuw logo. Directeuren Jolanda Jansen en Peter van der Veer: ”Niet langer prijkt er een rood logo op onze gevel, maar vanaf heden zijn geel en antraciet onze kleuren. Strakker, rauwer, een waar onze energie van afstraalt! Vol trots presenteren wij onze nieuwe naam, ons nieuwe logo, de daarbij behorende nieuwe huisstijl en een compleet nieuwe website. Het geheel past beter bij ons merk, onze doelstellingen en de tijdgeest.”
 

Play

Uitbreiding
Niet alleen wordt er de komende jaren uitgebreid met een internationaal congrescentrum en een muziekzaal, ook spreidt Ahoy haar vleugels binnen Rotterdam. Sinds 1 januari 2016 is zij verantwoordelijk voor de exploitatie van de evenementenlocaties op RDM Rotterdam, te weten de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum, beide authentieke locaties in de Rotterdamse haven. RDM is dé plek voor innovatie in het havengebied en Ahoy zal nauw samenwerken met het Havenbedrijf Rotterdam en overige  partners in het gebied.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER