Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Ahoy Rotterdam wint award 'Favourite Venue' bij Dutch Live Entertainment Production Awards

14 april 2015

De Vrienden van Amstel LIVE! Uitgeroepen tot ‘Production of the Year’

Maandagavond 13 april vond de eerste editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Tijdens een awardshow in de Amsterdamse De Hallen Studio’s werden professionals uit de live entertainmentindustrie in het zonnetje gezet. Ahoy Rotterdam ging er met de award voor Favourite Venue vandoor. De Vrienden van Amstel LIVE! werd uitgeroepen tot Production of the Year.

Ahoy Rotterdam dong in de categorie Favourite Venue mee naar de award met de Westergasfabriek en de Ziggo Dome. Het jurycommentaar luidde: “Naast de diversiteit aan evenementen is de zaal nog steeds een van de beste zalen van Nederland en behoudt deze status d.m.v. renovaties en uitbreidingen. Daarbij verliezen ze hun down to earth mentaliteit en enorme behulpzaamheid niet.” Ook het evenement De Vrienden van Amstel LIVE!, dat al 17 jaar in Ahoy Rotterdam plaatsvindt, viel in de prijzen. Zij kregen de award Production of the Year. De andere genomineerden in deze categorie waren Sensation en The Passion.

Jolanda Jansen en Peter van der Veer, directeuren van Ahoy: “We zijn zeer vereerd dat wij deze erkenning hebben gekregen vanuit de branche waarin we werken. Dit motiveert ons nog meer om mooie evenementen in Ahoy te organiseren en samenwerkingen aan te gaan met organisatoren om bijzondere producties te faciliteren in onze venue. Daarnaast uiteraard een felicitatie aan Tribe Company en Amstel voor hun prachtige productie De Vrienden van Amstel LIVE!.”

Overige winnaars zijn Mike Duijndam (Favourite Person), Triple Showtechniek (Favourite Rental Company), MTD (Favourite Service Company), Backbone International (Favourite Production Company) en Gert-Jan Schreuder (Favourite Creative Person). De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Roel van Velzen en Jörgen Raymann. Uit handen van Marco Borsato kreeg John Mulder een Special Achievement Award voor zijn jarenlange werk in de live industrie.

Over de Dutch Live Entertainment Production Awards
De laatste decennia is de live entertainmentindustrie uitgegroeid tot een volwassen branche. Maandagavond werden de professionals binnen de entertainmentindustrie die een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet in het zonnetje gezet. De organisatie is in handen van de Stichting Dutch Live Entertainment Production Awards in samenwerking met de Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM).

De jury
De juryleden van de Dutch Live Entertainment Production Awards hebben allen hun sporen verdiend in de live entertainmentindustrie. De jury bestond uit Joost Carlier, Jacqueline Vizee, Henk Schuit, Annejorie Hegge en Herman Braakman.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER