Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Wibi Soerjadi opent met zijn dancehit de Nacht van Oranje

15 april 2015

Oranjeliefhebbers gaan Koningsdag swingend tegemoet in Ahoy Rotterdam

Aan het rijtje Nederlandstalige topartiesten dat op de 23e editie van de Nacht van Oranje schittert, is een nieuwe naam toegevoegd. Een opvallende, verrassende en markante aanvulling, die de feestavond meteen naar een nóg hoger level zal tillen. Klassiek pianist Wibi Soerjadi verruilde namelijk onlangs met de clubhit 'Undaunted' zijn smoking voor een dance-outfit. Dat leverde hem een dikke nummer 1 hit op in de iTunes charts en dat komt Soerjadi op 26 april in een volgepakt Sportpaleis van Ahoy vieren.

Soerjadi komt speciaal per helikopter vanuit het oosten van het land om de Nacht van Oranje op spectaculaire manier te openen. Een unicum, ook voor de 45-jarige pianist zelf, die sinds enige tijd het uitgaansleven volop heeft ontdekt. "Ik heb dat blijkbaar vroeger gemist," vertelde Soerjadi tegen De Telegraaf over zijn ontdekte liefde voor bassen en beats. "Dan kan ik de hele nacht doorgaan. En zo ontlaad ik dan weer. In een club doet iedereen gek en ga ik helemaal los." Over de Nacht van Oranje: "Nu ik mijn horizon toch aan het verbreden ben, lijkt het me fantastisch om ook voor een vol, in oranje gehulde, maffe menigte, in Ahoy te staan. Een totaal ander feestje".

Hollands Muziekfeest
De olijke pianist uit Leiden is de kers op de taart van een toch al overvol programma tijdens de Nacht van Oranje op zondag 26 april. Want naast Soerjadi staan Glennis Grace, Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Django Wagner, Frans Duijts, Gents, Factor 12, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Het Feestteam, Danny de Munk, Wolter Kroes, Lee Towers en debutanten Henk Bernard en Snollebollekes in de line-up. De presentatie is opnieuw in handen van Nick Nielsen. De kaartverkoop voor deze jaarlijkse meezingavond op 'Koningsnacht' gaat razendsnel, mede door de verlaagde ticketprijs die mogelijk is gemaakt door hoofdsponsor Corendon.

Kaartverkoop
Kaarten voor Nacht van Oranje zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl. Toegang kost € 19,- voor plaatsen op de 1e ring en € 24,- voor arenakaarten.

www.nachtvanoranje.nl
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER