Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Veelbelovende line-up Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam

09 februari 2015


Gegarandeerd dat het dak van het Sportpaleis van Ahoy eraf gaat op 26 april a.s. tijdens de 23e editie van de Nacht van Oranje. Inmiddels is de line up van het grootste Hollandse muziekfeest zo goed als compleet. Naast Danny de Munk, die voor het eerst van de partij is en Wolter Kroes, maken onder andere ook Frans Duijts, Gebroeders Ko, en Lee Towers hun opwachting. De line-up van de Nacht van Oranje 2015 bestaat uit: Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Django Wagner, Frans Duijts, Gents, Factor 12, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Het Feestteam, Danny de Munk, Wolter Kroes, Lee Towers en debutanten Henk Bernard en Snollebollekes. De presentatie is opnieuw in handen van Nick Nielsen.

Debutantenbal
Alaaf! Toepasselijker kan haast niet met Snollebollekes. De Brabander staat bekend om zijn gezellige potpourri van hoempapa, house en polonaise. Zijn eerste hit ‘Vrouwkes’ –ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube – werd uitgeroepen tot beste partysingle van het jaar. Maar ook zijn onlangs uitgebrachte ‘Alaafrojack’ telde binnen enkele dagen op YouTube al ruim 100.000 views en op Dumpert + 50.000 views.  Nog een Brabander die zijn eerste opwachting maakt op de bühne van het Sportpaleis van Ahoy is volkszanger Henk Bernard. Vanaf het moment dat zijn eerste single in 2007 het levenslicht zag, bouwde hij aan een trouwe schare fans met liefhebbers van de Hollandse Smartlap. Op dit moment maakt hij furore met zijn single ‘Een hart om van te houden’.

Verlaagde toegangsprijs
De kaartverkoop loopt zeer voorspoedig, waarschijnlijk is dit mede te danken aan de verlaagde toegangsprijs. Doordat Touroperator Corendon zich als presenting partner heeft verbonden aan het oranjespektakel, kost een kaartje op de arenavloer van het Sportpaleis van Ahoy geen € 40,- maar slechts € 24,-. Daarbij ontvangen ticketkopers per bestelling ook nog eens een reischeque van Corendon ter waarde van € 50,- en maken ze op 26 april kans een vakantiereis te winnen.

Viva Hollandia 
Het concept van de Nacht van Oranje blijft onveranderd: zo’n tienduizend in oranje uitgedoste liefhebbers vieren op ‘Koningsnacht’ feest in het Sportpaleis van Ahoy door mee te zingen en dansen op de grootste Hollandse hits. Met de inmiddels bekende meezingblokken van Wesley Klein, Danny Nicolay en Danny Froger alias GENTS, kàn het gewoon niet feestelijker en Hollandser. ‘Viva Hollandia’!

Kaartverkoop
Kaarten voor Nacht van Oranje zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, bij de Kassa van Ahoy of 0900 2352469 (€ 0,45 p/m - ma t/m vr van 10.00 tot 14.00 uur). Toegangsprijs: € 19,- voor plaatsen op de 1e ring en € 24,- voor arenakaarten.

www.nachtvanoranje.nl

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER