Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Opnieuw extra namen op affiche Nacht van Oranje

04 april 2017

Run op tickets voor feestelijke jubileumeditie

Het kan niet op bij de 25e editie van de Nacht van Oranje. Met het podium voortaan midden in de Ahoy Arena en al veertien vaderlandse top-acts op het affiche worden opnieuw namen toegevoegd aan de line-up. Zo is René Karst van de partij om met Stef Ekkel de kraker 'Liever Te Dik In De Kist’ te zingen en springt Lange Frans op het podium, om met John West 'Lekkerding’ te performen. Ook een nieuwe naam bij GENTS, het trio dat opnieuw de medleys verzorgt. De 23-jarige Yves Berendse, die vorig jaar de BUMA Talent Award ontving, maakt aan de zijde van Danny Nicolai en Danny Froger zijn debuut.


De artiesten die op 26 april in Rotterdam Ahoy verschijnen zijn: André Hazes, Frans Bauer, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Jannes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Lange Frans, Stef Ekkel, René Karst, Alex, afsluiter Lee Towers en special guests: Vengaboys. De presentatie is in handen van Niels Houtepen.

Niet te missen feest
Met 'Liever Te Dik In De Kist, Dan Weer Een Feestje Gemist’ hadden Stef Ekkel en René Karst de zomerfeesthit van 2016 te pakken. En om het woord bij de daad te voegen, René Karst wilde dit feestje in Ahoy zeker niet missen. Net als Lange Frans die vorig jaar voor het eerst op de planken van de Nacht van Oranje verscheen. Ook hij is razend enthousiast om op de jubileumeditie van de partij te zijn.

Beproefd concept met nieuwe gent
Danny Nicolai en Danny Froger stappen in Ahoy voor de 5e keer als onderdeel van GENTS de bühne op, maar brengen voor de hitmedleys ditmaal een nieuw gezicht mee: Yves Berendse. De getalenteerde zanger sloot zich vorige week voor het eerst aan bij het trio, maar als je het aan iemand kan overlaten om sfeer te maken, dan is het hij het wel! GENTS verzorgt op 26 april twee blokken met hitmedleys.

Run op tickets Nacht van Oranje 'in the round’
Afgelopen edities was de Nacht van Oranje volledig uitverkocht en de tickets gaan dit jaar opnieuw als zoete broodjes over de toonbank. Door de verplaatsing van het podium naar het midden van de Ahoy Arena is er extra capaciteit gecreëerd en zijn er nog kaarten beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en kosten 19 euro (1e ring) en 24 euro (arenavloer), exclusief servicekosten. 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER