Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

'NACHTBURGEMEESTER’ LANGE FRANS OOK NAAR NACHT VAN ORANJE

17 februari 2016

Aan het rijtje Nederlandstalige topartiesten dat op de 24e editie van de Nacht van Oranje schittert, is een nieuwe naam toegevoegd. Een opvallende, verrassende en markante aanvulling, die met onder andere het hernieuwde succes van 'Het Land Van’ helemaal past in het oranjefeest in Ahoy. Op 26 april 2016 maakt Lange Frans zijn debuut bij Nacht van Oranje.

 

Rapper Lange Frans is een graag geziene gast in menig radio- en televisieprogramma en heeft met nummers als 'Het Land Van’ (samen met Baas B.) en 'Zing Voor Me’ (met Thé Lau) zijn stempel op de Nederlandstalige muziek al meer dan nadrukkelijk gedrukt. Afgelopen week gooide Lange Frans opnieuw hoge ogen in het SBS6-programma 'Lekker Nederlands’. Met 'Wereld Man’ zette hij een nieuwe, kritische versie van zijn hit 'Het Land Van’ neer. De remake werd direct overal gedeeld en is hard op weg een hit te worden op YouTube, waar het binnen drie dagen al meer dan 366.000 keer is bekeken.

 

Nachtburgemeester
Lange Frans is een veelzijdig entertainer. Zijn singles, soloalbum 'Levenslied’ (2012) en EP’s 'Winter in Zandvoort’ (2013) en 'Boter, Kaas & Eieren (2014), bewijzen zijn diversiteit: van geëngageerde hiphop tot ongedwongen duetten met Nederlandse vedetten. Lange Frans is zowel muzikant, radio-dj, televisiegast en -presentator als ambassadeur tegen Zinloos Geweld, 'Rapper op Maat’ en 'Nachtburgemeester van Nederland’. De rapper zet ook graag de Nacht van Oranje op zijn palmares: "Nu ik tijdens de Horecava gebombardeerd ben tot nachtburgemeester, kan ik natuurlijk op de Nacht van Oranje niet ontbreken. Een goede kans om een aantal vakbroeders te zien en daarbij … het schijnt nogal een feest te zijn in Ahoy”.

 

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor 'Corendon presenteert Nacht van Oranje' is in volle gang. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl. De toegangsprijs bedraagt € 19,- voor plaatsen op de 1e ring en € 24,- voor arenakaarten. De organisatie, Rotterdam Ahoy i.s.m. Rocket, zal nog 1 naam toevoegen aan de line up van het Hollandse Muziekfeest, dat op 26 april in Ahoy plaatsvindt.

 

www.nachtvanoranje.nl 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER