Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Nacht van Oranje 2016 opnieuw groots Hollands muziekspektakel

03 februari 2016

Line up stuk voor stuk feestartiesten

 

Oranjeminnend Nederland kan op 26 april weer helemaal los in Rotterdam Ahoy! Het is inmiddels een vanzelfsprekendheid dat het dak eraf gaat tijdens de Nacht van Oranje, het muziekfestijn dat al 24 jaar op de avond voor Koningsdag plaatsvindt. Ook de komende editie belooft weer één groot Hollands muziekspektakel te worden, met gangmakers als Gebroeders Ko, Het Feestteam en Snollebollekes. Eveneens van de partij zijn Marianne Weber, Django Wagner en René Schuurmans. 

 

Voor de Nacht van Oranje 2016 zijn tot nu bevestigd: Anita Meyer, Django Wagner, GENTS, Factor 12, Gebroeders Ko, Het Feestteam, John de Bever, Lee Towers, René Schuurmans, Tino Martin en Wolter Kroes. En of dit nog niet genoeg is, zodra de handtekeningen zijn gezet volgen er nog enkele grote namen. Dankzij presenting partner Corendon blijft de vorig jaar verlaagde toegangsprijs gehandhaafd. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 19,- (eerste ring); arenatickets kosten € 24,- en iedere kaartkoper ontvangt van Corendon een vakantiecheque t.w.v. € 50,-.

 

Houdoe!
Wist het creatief gestoorde team van Snollebollekes vorig jaar met zijn carnavalskneiters 'Vrouwkes’ en  'Alaafrojack’ Ahoy volledig op z’n kop te krijgen, het zal op 26 april a.s. niet anders zijn. De immens populaire Brabander, die momenteel weer een hit heeft met 'Feestmuts’, heeft er behoorlijk zin in: ”Van de Nacht van Oranje in Ahoy bestaat er maar één in heel Nederland. Nondeju wat een feest!”, aldus Snollebollekes. Ook al jaren goed voor menig meezinger zijn de Gebroeders Ko; hun laatste 'Bij Ons Omi’s’ is weer een partysingle van de bovenste plank. En wat te denken van Het Feestteam, met onder andere hun laatste hilarische 'Hippe Hand Gebreide Onderbroek’. Kortom, van "0 tot Feest in 10 seconden”.

 

Levenslied
Oude bekende voor de Nacht van Oranje is René Schuurmans. Ieder jaar weer weet hij het oranjepubliek aan het springen en meezingen te krijgen met hits als 'Laat De Zon In Je Hart’ en 'Hela Ho’. Marianne Weber, die vorig jaar met 'Denk Nog Een Keer Aan Mij’ opnieuw een hit te pakken had, is eveneens van de partij; o.a. voor haar duet met John de Bever. Ook niet meer weg te denken bij de Nacht van Oranje is Django Wagner, op 26 april staat de vertolker van het levenslied voor de vijfde keer op het podium in Rotterdam. Sinds zijn debuut met 'Kali’ in 2009 is de 45-jarige Brabander, die vorig jaar nog een Edison ontving, bij praktisch alle Nederlandstalige muziekevenementen een van de grote namen op het affiche.

 

Volle bak 
Vorig jaar was de Nacht van Oranje volledig uitverkocht. Ruim 12,5 duizend in oranje uitgedoste liefhebbers vierden feest in Ahoy door mee te zingen en te dansen op de grootste Hollandse hits. Met de inmiddels bekende meezingblokken van Wesley Klein, Danny Nicolay en Danny Froger alias GENTS, en de traditionele afsluiting door Lee Towers kán het gewoon niet anders dan dat het weer volle bak wordt op 26 april a.s.!

 

Kaartverkoop
Kaarten voor Nacht van Oranje zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en bij de Kassa van Ahoy of 0900 2352469 (€ 0,45 p/m - ma t/m vr van 10.00 tot 14.00 uur). Toegangsprijs: € 19,- voor plaatsen op de 1e ring en € 24,- voor arenakaarten.

 

www.nachtvanoranje.nl

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER