Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Maintenance NEXT 2015 fungeert als vraagbaak

09 april 2015

‘Bezoeker nu nog gerichter naar beurs’

Het vermogen van het management en medewerkers in een organisatie om effectief en efficiënt te reageren op incidenten, ‘bad actors’ en/of (veel voorkomende) storingen is altijd dé basis van een succesvol performance-verbeteringsprogramma. Voor de organisatie van Maintenance NEXT 2015 was dit dan ook de reden om de bezoekers en exposanten Maintenance NEXT 2015, reeds voorafgaand aan de beurs zelf, op een ludieke wijze met elkaar in contact te brengen.

Via de website van de beurs worden beursbezoekers opgeroepen om ‘bad actors’, technische problemen of veel voorkomende storingen waar ze in de dagelijkse praktijk tegen aanlopen van te voren, al dan niet anoniem, kenbaar te maken. Ook leent deze handige tool zich om een oproep te plaatsen als gezocht wordt naar een kritisch, soms uitermate lastig verkrijgbaar, component. Exposanten hebben vervolgens de mogelijkheid om hierop te reageren en het is dan aan de bezoeker om hierop te reageren. Zij kunnen contact opnemen met de betreffende exposant en/of een afspraak inplannen tijdens de beursdagen. Eén van de bezoekers die meteen gebruik gemaakt heeft van bovengenoemde tool, is heer M. Tempelaars, voorman bij de afdeling Kunststoffen van Cofely GDF Suez. Voor een afzuiginstallatie bij een beitsbaan is hij al geruime tijd op zoek naar flexibele slangen voor het afzuigen van beitszuur. De slangen worden gemonteerd op een deksel die voortdurend op en neer gaat. Con form de opgegeven specificaties moeten de 2,5 meter lange, flexibele slangen een binnendiameter van 315 mm hebben en bestand zijn tegen de chemische invloeden van beitszuur (met een zoutzuurpercentage van maar liefst 20%). Tempelaars: “Inmiddels hebben al diverse slangen van verschillende fabrikaten de revue gepasseerd. Steeds opnieuw blijken de slangen echter een extreem korte levensduur te hebben vanwege de zeer agressieve omstandigheden waaronder ze worden ingezet. Dit is vanuit het oogpunt van veiligheid en een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership verre van ideaal. Vandaar mijn oproep op de website van Maintenance NEXT 2015. Op deze wijze hoop ik in contact te komen met een exposant die een oplossing kan bieden voor dit probleem.” Het plaatsen van vragen kan nog tot en met de laatste dag van de vakbeurs (23 april 2015).
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER