Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

SPECTACULAIRE 'WHEEL OF DEATH’ BIJ 46STE EDITIE VAN KERSTCIRCUS AHOY

26 september 2016

Kaartverkoop start 1 oktober

Met nog zo’n 90 dagen te gaan, zijn de voorbereidingen voor het oudste kerstcircus van Nederland in volle gang. Van 24 t/m 30 december strijkt opnieuw een illuster gezelschap van internationale circusartiesten neer in Rotterdam Ahoy. Van de meest behendige acrobaten en meest hilarische clowns tot een verbazingwekkende illusionist en de bloedstollende 'Wheel of Death’. De kaartverkoop van hét familie-uitje in de kerstperiode begint op zaterdag 1 oktober.

Afwisselende mix aan acts

Ook dit jaar is circusdirecteur Fernand Banning naar verre uithoeken van Europa gereisd om verrassende acts vast te leggen voor het ieder jaar opnieuw samengestelde programma van Kerstcircus Ahoy. Tijdens de 46e editie zal het hooggeëerde publiek getrakteerd worden op een afwisselende mix van duizelingwekkende acrobatiek, vertederende boerderijdieren, fascinerende  magie en kostelijke clowns. Vooruitlopend op het totale programma dat binnenkort bekendgemaakt wordt, alvast een tipje van de sluier: de 'Wheel of Death’ van Duo Sifolinis.

Wheel of Death
Iedereen heeft het weleens gezien of over gehoord: de sensationele 'Wheel of Death'. Spectaculaire luchtacrobatiek in en op twee metalen cirkels, die op grote hoogte tegendraads in beweging blijven.  De jonge Bulgaarse artiesten van Duo Sifolinis weten als geen ander deze ijzingwekkende act - soms zelfs geblinddoekt - tot in de perfectie uit te voeren. Een nummer dat niet zonder risico is, zeker als zij op en in de ringen salto’s maken en andere evenwichtsrisico’s aangaan. Ongetwijfeld een van de meest adembenemende nummers van Kerstcircus Ahoy. Een lust voor het oog, maar een aanslag op de zenuwen!

Early Bird
De kaartverkoop start op zaterdag 1 oktober met een speciale actie voor snelle beslissers. Tot en met 16 oktober geldt een 'early-bird’ korting van € 5,- op alle 1e rangkaarten. Bij reserveren van logeplaatsen of Goldseats krijgen de bezoekers gratis een programmaboek.


Kaartverkoop
Tickets voor Kerstcircus Ahoy zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij de kassa van Ahoy - die dag geopend van 12.00 tot 15.00 uur. Daarna is de kassa maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur en telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0900 235 2469 (€0,45 p/m ). Ook zijn kaarten en arrangementen online te bestellen via Ticketmaster.nl.


Meer informatie: www.kerstcircus.nl.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER