Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

InfraTech 2017 in het teken van Slim Verbinden

05 juli 2016

Van 17 t/m 20 januari a.s. staan in Rotterdam Ahoy de schijnwerpers weer gericht op Grond-, weg- en waterbouw tijdens de vakbeurs InfraTech 2017. Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor  opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de Nederlandse infrastructuur. Het thema van de beurs is Slim Verbinden, waarmee ingespeeld wordt op actuele maatschappelijke veranderingen. Diverse toonaangevende brancheorganisaties leveren een belangrijke bijdrage aan het totale kennisprogramma.

Grote belangstelling
De markt zit weer in de lift. Ook bij InfraTech is dat duidelijk merkbaar, de belangstelling voor deelname is groot. Tal van ondernemingen hebben zich inmiddels aangemeld, waarmee al ruim 70% van de beschikbare standruimte is gereserveerd. De beursvloer is onderverdeeld in vijf thema’s: Infrastructuur, Water, Openbare Ruimte & Mobiliteit, Riolering en het nieuwe Infra Innovaties.  

Infra Innovaties geclusterd
"De toekomst vraagt niet alleen om meer infrastructuur, maar vooral om slimmere infrastructuur”, verklaarde Minister Schultz van Haegen tijdens de vorige editie van InfraTech. In de sectie Infra Innovaties worden vele vernieuwingen geëtaleerd met  de meest geavanceerde producten en diensten. Ook laten studenten en kennis- en opleidingsinstituten zien hoe bedreven zij zijn in de ontwikkeling van noviteiten. Onder andere BAM Infra Nederland en Mourik Infra geven met onderscheidende stands acte de présence in dit nieuwe segment.

Inschrijving InfraTech Innovatieprijs 2017 gestart
Zoals gebruikelijk zal tijdens de beurs de InfraTech Innovatieprijs worden uitgereikt. De inschrijvingstermijn is gestart en de verwachting is dat er weer veel nieuwe ideeën ter verbetering van de Infrastructuur worden ingestuurd. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury onder voorzitterschap van Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Het publiek kan een stem uitbrengen voor de Cobouw Publieksprijs. De organisatie is in handen van Bouwend Nederland en De Bouwcampus.

www.infratech.nl

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER