Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Beursvloer InfraTech 2017 volledig volgeboekt

27 december 2016

Met de toevoeging van de Duitse fabrikant van meetapparatuur, Gottlieb Nestle GmbH uit Dornstetten, aan de toch al indrukwekkende exposantenlijst, is InfraTech 2017 volledig volgeboekt. In totaal zijn er tussen 17 en 20 januari maar liefst 625 exposanten aanwezig op de grootste en belangrijkste vakbeurs voor de infrastructuur. De aantrekkende economie en de zich herstellende infrasector zijn duidelijk van invloed op InfraTech 2017. We verwelkomen in januari maar liefst 15 procent meer exposanten in Rotterdam Ahoy dan tijdens de vorige editie.

InfraTech vindt iedere twee jaar plaats in Rotterdam Ahoy en is met 625 exposanten en ruim 20.000 bezoekers veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector gedurende vier dagen onder één dak. Aannemers, leveranciers, fabrikanten van materiaal en materieel, Rijkswaterstaat, ingenieursbureaus, brancheorganisaties, provincies en gemeenten geven in de derde week van januari invulling aan het uitgebreide kennisprogramma en leggen verbinding met de sector op diverse themapleinen.

'Slim verbinden’ is het thema van InfraTech 2017. Zowel letterlijk als figuurlijk. Vooraanstaande stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche spelen een prominente rol op de beurs. Hiermee is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers.

Dagelijks spreken prominente deskundigen een keynote speech uit. Dit jaar zijn dat mobiliteitsexpert Carlo van de Weijer (TU Eindhoven), Design Thinking-goeroe Erik Roscam Abbing (Livework Studio), circulair ondernemer Eva Gladek (Metabolic) en directeur van het Rijksvastgoedbedrijf Eva Klein Schiphorst.

InfraTech 2017 legt met diverse nieuwe initiatieven meer dan ooit de focus op innovatie en trends. Voorbeelden hiervan zijn: het nieuwe segment Infra Innovaties op de beursvloer, Lab op Straat, het Water Innovatie Plein en het Rioleringsplein in het segment Riolering.

InfraTech wordt ondersteund door 14 belangrijke partners die zowel strategisch als programma-inhoudelijk meedenken in de Raad van Advies. De beurs wordt op dinsdag 17 januari 2017 om 11.00 uur geopend door minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER