Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Sensationele Hungarian Post bij Apassionata

24 oktober 2016

Nieuwste show 'Cinema of Dreams’- 8 en 9 april - Rotterdam Ahoy.

De nieuwste show van APASSIONATA die op 8 en 9 april 2017 in Rotterdam Ahoy plaatsvindt, belooft een aaneensluiting van hoogtepunten te worden. Naast het optreden van onze landgenote Daphne de Visser met haar 'Pippi Langkous’ Noriker Thomas en de Hogeschooldressuur van Equipe Luis Valença, kunnen de bezoekers zich ook vergapen aan de sensationele Hungarian Post. 

Schitterende Cremellos
'Spectaculair’, 'bloedstollend’, 'adembenemend’, dat zijn de eerste reacties in Duitsland op de Hungarian Post van Laury Tisseur. Samen met 6 briljante stuntrijders van de APASSIONATA Academy voert hij dit nummer tot in de perfectie uit. Tijdens de act staat Laury op de ruggen van twee uitzonderlijke Lusitanos, met op elk paard een voet. In volle vaart galopperen de hengsten door de piste en alleen al door hun uitzonderlijke verschijning zal het publiek ogen tekort komen. Tisseur houdt zich namelijk 'staande’ op twee schitterende Cremellos, een zeldzaam ras dat beschikt over een crème-gouden vacht, witte manen en buitengewone blauwe ogen. De beauty’s worden begeleid door vier grijs gevlekte Lusitanos, waarop het team de meest gewaagde en fascinerende paardentricks uitvoeren. Een sensationele act zoals die maar zelden op deze manier te zien is.    

Zestig kuub paardenmest...
De nieuwste show van APASSIONATA is in 32 Europese steden te zien. Met vijf luxe paardentrucks, negen vrachtwagens en drie minibusjes trekt het gezelschap van vijftig paarden en negentig medewerkers door Europa. Geen stad is hetzelfde, de stallen daarentegen zijn overal identiek. Brigitte Munkert, Paardenmanager bij APASSIONATA: 'Paarden zijn gewoontedieren en voelen zich prettiger en vertrouwder als zij overal dezelfde buurman hebben’. Brigitte heeft al jaren de leiding over het welzijn van de paarden en alles wat te maken heeft met hun behuizing en voorzieningen. 'Voor iedere speelstad hebben we 1.000 kilo paardenmuesli en haver bij ons en 70 balen stro en hooi. Dat betekent automatisch dat de ruiters wekelijks zo’n 60 kuub paardenmest uit de stallen moeten scheppen’, aldus de goedlachse Brigitte.

7 miljoen bezoekers
De shows van APASSIONATA  werden in Europa reeds door meer dan 7 miljoen mensen bezocht en in zowel 2013 als in 2015 waren de voorstellingen in Ahoy volledig uitverkocht. Op 8 en 9 april staan er drie shows op het programma in het Ahoy Theater.

Aanvangstijden en toegangsprijzen
Aanvangstijden shows: zaterdag 8 april om 15.00 uur en 20.00 uur en zondag 9 april om 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 44,- excl. servicekosten via www.ticketmaster.nl of 0900 300 1250 (€ 0,60 p/m). Er zijn ook compleet verzorgde arrangementen beschikbaar, apassionata.ahoy.nl.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER