Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Nederlandse paardenvirtuoos weer van de partij bij Apassionata

21 september 2016

Daphne de Visser met panterbonte Noriker in piste Ahoy Theater 8 & 9 april 2017

Op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017 strijkt Europa’s meest succesvolle paardenshow APASSIONATA neer in het Ahoy Theater van Rotterdam Ahoy. Tijdens de nieuwste show 'Cinema of Dreams’ kan jong en oud genieten van spectaculaire rijkunsten op en ónder paarden, adembenemende dressuur, schitterende lichteffecten en meeslepende dans. Bijna niet meer weg te denken in de show is onze landgenote Daphne de Visser, zij maakt deze maal haar opwachting met haar Noriker 'Thomas’.  

Onvoorstelbare elegantie
Van kinds af aan heeft Daphne de Visser haar hart verloren aan paarden en vooral aan grote en sterke exemplaren. Liet ze tijdens de vorige show in Ahoy nog zien wat haar Shires Sam en Jos in huis hadden, nu haalt zij het beste naar boven bij haar vierjarige Noriker Thomas. Hoewel de Noriker van huis uit een rechthoekig trekpaard is, laat Thomas onder leiding van Daphne bijna sierlijke dressuur zien en beweegt hij zijn massieve lichaam met onvoorstelbare elegantie. Dit terwijl de piste onder zijn benen schudt en zijn verschijning eerder aan 'Kleiner Onkel’ van Pippi Langkous doet denken. Daphne: 'Ik verheug me om weer in Rotterdam te mogen optreden, deze maal met mijn splinternieuwe paard Thomas. Hij is ontzettend leergierig, ik moet echt oppassen dat ik niet te snel ga. Thomas wil veel meer bieden dan ik mag aannemen, hij is nog jong dus moet ik voorzichtig met hem zijn. Hij heeft erg veel plezier in zijn werk en dat is fijn om te laten zien aan het publiek’. 

Hogeschool dressuur in optima forma
Of het nu gaat om de Levade, Courbette of zelfs de gecompliceerde Capriole, de ruiters van Equipe Luis Valença draaien er hun hand niet voor om. Met uiterste precisie laat het getalenteerde Portugese team hun Lusitano paarden alle Hogeschool oefeningen uitvoeren tijdens de nieuwste show van APASSIONATA.  Zowel de ruiters als hun Iberische paarden hebben de tijd van hun leven in de piste. Meestertrainer Luis Valença wordt beschouwd als de grootste beoefenaar van de klassieke dressuur ter wereld en staat bekend om zijn fabelachtige techniek om mens en paard te laten samenwerken. 

7 miljoen bezoekers
De shows van APASSIONATA werden in Europa reeds door meer dan 7 miljoen mensen bezocht en in zowel 2013 als in 2015 waren de voorstellingen in Ahoy volledig uitverkocht. Op 8 en 9 april staan er drie shows op het programma in het Ahoy Theater.

Aanvangstijden en toegangsprijzen
Aanvangstijden shows: zaterdag 8 april om 15.00 uur en 20.00 uur en zondag 9 april om 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 44,- excl. servicekosten via www.ticketmaster.nl of 0900 300 1250 (€ 0,60 p/m). Er zijn ook compleet verzorgde arrangementen beschikbaar. www.apassionata.ahoy.nl

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER