Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

WWE Live keert op zaterdag 13 mei 2017 terug in Rotterdam Ahoy

02 december 2016


Geweldig nieuws voor alle wrestlingfans in Nederland: de WWE Superstars keren terug naar Nederland. Op zaterdag 13 mei komt WWE Live naar Rotterdam Ahoy, dat voor de derde keer gastheer zal zijn van dit unieke Amerikaanse ringspektakel. Kaartverkoop voor WWE Live start maandag 5 december om 10.00 uur via Ticketmaster.

WWE Live staat voor spectaculaire en meeslepende wrestlingactie in de ambiance van een rockconcert. Tijdens de voorgaande WWE-shows in 2013, 2014 en 2016 wisten de vele duizenden Nederlandse fans telkens een onvergetelijke, uitzinnige sfeer te creëren. Het publiek, van jong tot oud, stond daarbij letterlijk op de banken om hun helden toe te juichen. Een enthousiasme dat de organisatie van WWE niet is ontgaan en heeft doen besluiten om op zaterdag 13 mei 2017 opnieuw naar Nederland af te reizen.

WWE Live 2017
Op het affiche van WWE Live* in Rotterdam Ahoy staat onder andere regerend WWE Universal Champion Kevin Owens. De verbaal vuurspuwende en Pop-up Powerbomb uitdelende Canadees heeft sinds zijn debuut in mei 2015 buitengewoon veel indruk gemaakt en gaat dat ook zeker doen tijdens zijn eerste bezoek aan Nederland.

Ook voormalig WWE World Champion Seth Rollins en de huidige United States Champion Roman Reigns betreden op 13 mei de ring in Ahoy. De spectaculaire Rollins en explosieve krachtpatser Reigns zijn sinds hun debuut in november 2012 niet meer weg te denken uit de top van de WWE.     

Natuurlijk mogen de getalenteerde en atletische WWE-vrouwen niet ontbreken. Regerend Women’s Champion Sasha Banks en haar grote rivaal Charlotte Flair hebben dit jaar een ware revolutie ontketend. Keer op keer hebben 'The Boss’ en 'The Queen’ laten zien dat ze in staat zijn de show te stelen met spraakmakende performances, onder andere in de eerste 'Hell in a Cell’ match tussen twee vrouwen, en dat zal in Ahoy niet anders zijn.

Verder komt Finn Bálor voor de eerste keer naar Nederland. De charismatische Ier won binnen een maand na zijn WWE-debuut de Universal Title op overtuigende wijze. Helaas moest 'The Demon King’ het goud een dag later weer inleveren vanwege een blessure. Inmiddels is Bálor op de weg terug en zal de publieksfavoriet in Rotterdam laten zien waarom hij wordt gezien als één van de meest unieke performers ter wereld.

Tevens geven de altijd energieke WWE Tag Team Champions The New Day, het buitengewoon ervaren duo Gallows & Anderson en krachtpatser Sheamus acte de présence in de havenstad.    

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor WWE Live in Rotterdam Ahoy start maandag 5 december om 10.00 uur. De toegangsprijs is vanaf €49,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl. Het aanvangstijdstip van de show is 20.00 uur.

* De line-up van WWE Live is onder voorbehoud van last minute wijzigingen.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER