Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Vervolg op succesvolle, uitverkochte Waylon Live in Concert 2016

24 november 2016

Twee nieuwe Radio Veronica Top 1000 Allertijden-concerten aangekondigd in Ahoy

Met twee uitverkochte concerten op 24 en 25 november hebben Waylon en Radio Veronica besloten om deze succesvolle samenwerking voort te zetten. Op 1 en 2 december 2017 zal Waylon opnieuw het podium in Rotterdam Ahoy betreden. In Waylon Live in Concert, Radio Veronica Top 1000 Allertijden, zingt de zanger live met zijn eigen band de grootste hits uit de lijst der lijsten. De kaartverkoop start vrijdag 25 november om 09.00 uur via Ticketpoint.

Waylon: "Ik vind het fantastisch dat er zo enorm positief wordt gereageerd op de concerten. Dit geeft mij nog meer drive om de komende concerten het beste van mijzelf te laten zien en horen. Samen met Radio Veronica en haar Top 1000 Allertijden mag ik de rol van ambassadeur aannemen van de beste liedjes ter wereld. Niet in een klein café maar voor 15.000 man in Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens!”

'Alleskunner’ Waylon
Ahoy is verheugd met de aankondiging. Peter van der Veer, Directeur van Ahoy: "Waylon is wellicht de enige artiest in Nederland die de Radio Veronica Top 1000 Allertijden geloofwaardig vorm en inhoud kan geven. Hij is een alleskunner; van rock tot jazz, van disco tot soul. De concerten in Ahoy laten zijn veelzijdigheid zien.”

Waylon heeft Marlijn Weerdenburg, die hij coachte voor het programma It Takes 2, gevraagd om hem te vergezellen in Ahoy. Zij vertolkt een grote hit van ABBA en samen met Waylon zingt ze 'Time Of My Life’, de grote Dirty Dancing-klassieker. Verder zingt Waylon nog een ongekende hoeveelheid hits uit de 'Lijst der Lijsten'. Hij sluit de avond af met een intiem after-concert voor een selecte groep fans.

Drukke agenda
Waylon maakt een drukke periode mee. Op dit moment is hij jurylid in The Voice of Holland en afgelopen vrijdag heeft hij zijn vierde studioalbum "Seeds” uitgebracht, dat diezelfde dag meteen op 1 stond in de iTunes album charts. Zojuist heeft zijn eerste concert plaatsgevonden, morgen staat hij voor een tweede maal in Ahoy.

Kaartverkoop 
De kaartverkoop voor Waylon Live in Concert 2017 start morgen, vrijdag 25 november, om 09.00 uur via www.ticketpoint.nl. Ticketpoint biedt fans de mogelijkheid tickets te reserveren en pas in maart betalen.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER