Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Verrassende diversiteit aan paardrijkunsten bij nieuwste show ‘In de Ban van de Spiegel’

12 oktober 2015


Het is aftellen voor alle paarden- en showliefhebbers. Op 21 en 22 november a.s. staan de schijnwerpers van Ahoy Rotterdam gericht op ‘In de Ban van de Spiegel’, de nieuwste show van Apassionata. Met ruim vijftig verschillende paarden, getalenteerde ruiters, atletische dansers, meeslepende muziek en fascinerende lichteffecten belooft de show een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden. Het publiek valt van de ene verbazing in de andere. Niet alleen door de schoonheid van alle paarden, maar ook door de grote diversiteit aan paardrijkunsten.     

De getalenteerde rijders van Equipe Luis Valença
Bijzonder trots is Apassionata op de aanwezigheid van het team van de eerbiedwaardige  meesterrijder Luis Valença uit Portugal. Als erelid van de Portugese Rijschool heeft hij zijn leven gewijd aan de opleiding van Lusitano paarden en uitzonderlijk getalenteerde rijders. Tijdens ‘In de Ban van de Spiegel’ presenteert hij met z’n jonge team Klassieke Hogeschool Dressuur op het hoogste niveau. Of het nu gaat om de Levade, de Courbette of de gecompliceerde Capriole, de nobele hengsten beheersen de technieken tot in de perfectie!   

Volmaakt staaltje westernrijden door Nina Lill
Als vierjarige zat ze al op een pony. Als tienjarige begon ze met Reining en op haar 19e werd ze uitgeroepen tot Europees Kampioene in deze discipline: Nina Lill. Voor het eerst gaat de bijna 27-jarige Saarlandse ‘On Tour’ met Apassionata en zal ze in de piste van Ahoy een perfect staaltje Reining geven. Met de teugels in één hand toont het jonge talent ongelooflijke snelheid en fenomenale precisie, met name bij de spin. Ze doet dit op haar getalenteerde Quarter Horse ‘Jewel’, welk ras tot één van de populairste en oudste Amerikaanse paardenrassen behoort. 

Kippenvel bij Apassionata’s Dance Company
Tijdens de show danst Apassionata’s Dance Company de sterren van de hemel op de filosofie en traditie van Sándor Román's "ExperiDance". De dansers beelden synchroon met de bewegingen van de paarden op unieke wijze magische momenten uit, soms met atletische onstuimigheid en soms met dromerige elegantie. Kortom: kippenvel zodra de dansers van Apassionata’s Dance Company in de piste verschijnen. Ook bij de komische acts weten ze hun danstalenten met humor en charme uit te voeren in zowel klassieke als moderne dansstijl. 

Aanvangstijden en toegangsprijzen
Op zaterdag 21 november vinden er twee shows plaats, om 15.00 uur en 20.00 uur. Op zondag 22 november begint de show om 14.00 uur. Tickets vanaf € 44,- (excl. servicekosten). Er zijn ook compleet verzorgde arrangementen verkrijgbaar. Reserveren via www.ticketmaster.nl of 0900 300 1250 (€0,60 p/m). 
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER