Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

UFC® keert terug naar Rotterdam

16 maart 2017

UFC® kondigt vandaag drie additionele, niet te missen, events aan die in 2017 in Europa gaan plaatsvinden. De organisatie keert terug naar Glasgow op zondag 16 juli en Rotterdam op zaterdag 2 september. UFC zal ook voor de eerste keer een groot live event in de Poolse stad Gdańsk organiseren op zaterdag 21 oktober. De geplande events vervolledigen de Europese UFC kalender van 2017, waarmee het totaal aantal UFC events in deze regio op vijf komt.

UFC zal wederom een actievolle card voor Rotterdam Ahoy samenstellen voor de fight fans in Nederland. Enkele weken geleden vierden de Nederlandse fans de overwinning van Germaine de Randamie tegen Holly Holm. Met deze overwinning werd zij de eerste Nederlandse wereldkampioene in de geschiedenis van UFC.

Andere sterke Nederlandse vechters zijn Gegard Mousasi, nummer 5 in de middelgewicht klasse, en de zwaargewichten Alistair Overeem en Stefan Struve. Allen zullen hopen dat zij op de card worden geplaatst in hun thuisland.

Joe Carr, Senior Vice President, UFC International and Content vertelt: "Europa blijft een ongelooflijk belangrijke markt voor ons en is van groot belang geweest voor onze groei in de afgelopen jaren. Om deze reden is het niet meer dan logisch dat wij deze events hebben ingepland in deze regio.”

"De vorige events in Glasgow en Rotterdam waren niet alleen uitverkocht, maar waren tevens een van de meest succesvolle events in 2015 en 2016, dus de keuze was snel gemaakt om terug te keren.”

"Wij hebben nu vier Europese kampioenen en als je kijkt naar de exponentiële groei van MMA in Europa, is het opwindend om te zien hoe de toekomst van MMA eruit gaat zien,” aldus Joe Carr.

​Peter van der Veer, directeur van Rotterdam Ahoy vult aan: "Wederom kiest UFC voor Rotterdam en voor Ahoy. Een enorme eer dat een dergelijk groot internationaal sportevenement voor ons kiest. UFC past uitstekend in het rijtje van al die andere topsportevenementen die wij hebben gehuisvest. Wij kijken enorm uit naar september!”

Start kaartverkoop
Informatie over de kaartverkoop wordt in een later stadium bekend gemaakt. Fans kunnen zich aanmelden als ze op de hoogte willen worden gebracht. 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER