Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

The Flying Dutch maakt volledige line-up bekend

23 januari 2017

Nicky Romero nieuwe afsluiter naast Afrojack en Hardwell

Op 3 juni 2017 komt Nederland weer samen tijdens de derde editie van The Flying Dutch. De afsluiters dit jaar zijn Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Het is de eerste keer dat Nicky Romero één van de afsluiters is tijdens het event. Zoals elk jaar worden de Nederlandse top DJ’s per helikopter van en naar Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam gevlogen. Afgelopen jaar kwamen Marco Borsato, Lee Towers en Guus Meeuwis de bezoekers verrassen. Ook dit jaar staat het publiek bijzondere acts te wachten tijdens één van de grootste Nederlandse events van het jaar. ING is presenting partner van The Flying Dutch. Tickets zijn vanaf aankomende vrijdag om 10.00 uur verkrijgbaar via www.theflyingdutch.com.

The Flying Dutch is het grootste open air dance event voor en door Nederland. Tijdens het event staat het land centraal met de toekenning van de kleuren rood, wit en blauw aan de drie steden. Op diverse momenten kunnen de bezoekers vanaf de verschillende locaties elkaar op levensgrote schermen zien.

Naast Afrojack, Hardwell en Nicky Romero zijn Chuckie & Quintino, Dash Berlin, Don Diablo, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Oliver Heldens en Showtek te zien tijdens The Flying Dutch.

Initiatiefnemers John Ewbank en Allan Hardenberg zijn trots op het succes van de voorgaande edities en het gevoel wat het publiek bij het evenement heeft. John Ewbank; "Nederlandse DJ’s behoren tot de beste van de wereld en komen overal, maar toch tikt het klokje nergens zoals thuis.” Allan Hardenberg vult aan; "Die verbondenheid met en van het publiek zorgt voor een gezamenlijke en onvergetelijke ervaring.” Tjitske Benedictus, hoofd Sponsoring & Events van presenting partner ING: "Dance is niet meer weg te denken uit onze cultuur. Net als The Flying Dutch is ING voor iedereen. Mede door onze betrokkenheid is het event voor een breed publiek toegankelijk”.

De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur via www.theflyingdutch.com
Via de website van The Flying Dutch kan het publiek zich vanaf vandaag pre-registreren voor de pre-sale die donderdag 26 januari om 10.00 uur start. Pre-registreren kan tot woensdag 25 januari om 10.00 uur. Voor ING- klanten begint een exclusieve pre-sale op maandag 23 januari vanaf 10.00 uur. Meer informatie is te vinden op de officiële website www.theflyingdutch.com.

ING presents
THE FLYING DUTCH
met (in alfabetische volgorde) 
Afrojack
Chuckie & Quintino
Dash Berlin
Don Diablo
Hardwell
Kris Kross Amsterdam
Lucas & Steve
Nicky Romero
Oliver Heldens
Showtek
+ Special Acts
 

Zaterdag 3 juni 2017

Ahoy Buiten - Rotterdam

OIympisch Stadium - Amsterdam

E3 Strand Eersel - bij Eindhoven


Overige informatie:
Deuren: 11.30 uur
Aanvang: 12.00 uur
Einde: 23.00 uur

Entree: EUR 54,95 (excl. servicekosten).


Ticketsale:
Inschrijven voor de pre sale kan vanaf nu tot woensdag 25 januari om 10.00 uur via www.theflyingdutch.com 
Pre sale begint donderdag 26 januari om 10:00 uur.
Kaartverkoop begint op vrijdag 27 januari om 10:00 uur via www.theflyingdutch.com

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER