Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Rotterdam Ahoy in het teken van gezond en sportief leven

18 mei 2016

20, 21 en 22 mei 2016 is het weekend waarin Rotterdam Ahoy haar deuren opent voor hét sportevenement van het jaar FitExpo. Met Leontien van Moorsel als ambassadeur voor een gezond en sportief leven. Dit driedaagse sportevenement staat bol van leuke activiteiten, interessante lezingen, verrassende workshops, clinics, spraakmakende presentaties, spannende wedstrijden en nog veel meer.

Sportief en gezond leven
De eerste FitExpo staat in het teken van een sportief en een gezond leven. Met de zomer voor de deur is het voor veel mensen nog een laatste kans om gezond en fit op vakantie te gaan. Slank zijn, als ideaalbeeld is niet het belangrijkste, wel een goede balans van geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Naast alle informatie over fitness is er veel voorlichting en workshops op het gebied van gezondheid.  Leer hoe je in een gezond sport- en leefklimaat je doelen kunt bereiken. Kennisoverdracht en zelf meedoen staat centraal.

NK Karate & Battle van de Lage Landen Bodybuilding
Twee grote pijlers tijdens de FitExpo zijn het NK Karate full body contact en de Battle van de Lage Landen in verschillende klassen van Bodybuilding. Ook is er een echte boksring met diverse demonstraties van vechtsporten, Battle of Gladiators (competities van diverse gewichtsklassen sterkste man), Kettle Bell en King of the Bar (winnaar mag volgend jaar meedoen aan de FIBO in Duitsland).

Op de FitExpo wordt ook aandacht besteed aan vele andere sporten zoals: aerobics, cross fit, boksen, yoga, zumba, fitness en meer. Op de beursvloer zelf staan exposanten met (sport)kleding, (yoga)reizen, accessoires, voedingssupplementen, software, beauty- en wellness, opleidingen, apparatuur, accessoires, voeding/dieet advies, voorlichting en nog veel meer.

Seminar 'Veiligheid waarborgen voor kinderen in de sport’
Vrijdag 20 mei is de beurs geopend van 17.00 tot 22.00 uur en vindt er een seminar plaats i.s.m. met de Hersenstichting. 'Veiligheid waarborgen voor kinderen in de sport’. Meerdere deskundige sprekers zullen een bijdrage leveren. Dagvoorzitter is drs. John Midavaine, sportarts en voormalig Olympisch worstelaar. De beurs zal dan om 17.00 uur feestelijk worden geopend door Leontien van Moorsel.

Een bezoek aan de FitExpo is zowel informatief, actief als attractief. Zo kan men ook zelf aan veel activiteiten deelnemen.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER