Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Ralph van Manen in voorprogramma Michael W. Smith

10 april 2015


Michael W. Smith keert terug naar Nederland en de kaartverkoop voor het concert in de ‘Sovereign’ wereldtour loopt hard. Geen wonder, want de Amerikaan geldt als een van de populairste, zo niet dé populairste christelijke artiest in ons land. De avond van 30 april in Rotterdam Ahoy Hal 1 wordt nog beter met de toevoeging van Ralph van Manen in het voorprogramma. 

Met Ralph van Manen krijgt het publiek een voorprogramma van internationale klasse. De zanger en liedjesschrijver heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in Nederland en daarbuiten. Ralph’s song ‘Testify To Love’ werd een hit in zowel Nederland als Amerika. Dit jaar viert hij zijn 25-jarig jubileum als artiest. In die jaren heeft de Veenendaler zowel Nederlandstalige als Engelstalige albums uitgebracht. Zijn nieuwste cd ‘De Hemel Dichterbij’ is als onderdeel van de box set ‘25’ uitgebracht, met daarop een selectie uit zijn hele repertoire.
In zijn voorprogramma wordt Ralph bijgestaan door Robert en Tommy Riekerk; vaste krachten door de jaren heen met hun herkenbare harmoniezang en gitaarwerk. Alle ingrediënten zijn daarmee aanwezig voor een geweldige start van de avond!

Michael W. Smith zelf hoef je zonder twijfel niet meer voor te stellen aan de bezoekers. De sympathieke Amerikaan heeft ons land al diverse keren bezocht en de waardering en belangstelling lijkt alleen maar toe te nemen. Dat komt natuurlijk ook door zijn aandeel in de populariteit van aanbiddingsmuziek. Smith’s cd ‘Worship’ uit 2001 heeft voor veel mensen de deur geopend naar moderne aanbiddingsmuziek als genre. Met zijn recente album ‘Sovereign’ zet Michael W. Smith de lijn van zijn populaire ‘Worship’ albums voort, maar hij doet dit met de muzikale impact van zijn cd ‘Healing Rain’. Michael brengt zijn volledige band naar Nederland voor deze aanbiddingsavond.

Wie zowel Ralph van Manen als Michael W. Smith op deze manier live wil meemaken, moet wel tijdig kaarten reserveren. Diverse delen van de zaal zijn al uitverkocht en de belangstelling blijft toenemen.
Het concert op 30 april in Ahoy Rotterdam (Hal 1) begint om 20.00 uur. Let op: Hal 1 bevindt zich naast het Sportpaleis Ahoy.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro in de voorverkoop via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Er zijn wederverkopers actief die kaarten voor dit concert voor woekerprijzen aanbieden. Events4Christ raadt u aan de tickets altijd bij de bron te kopen (www.events4christ.nl of 0297-237172). Kaartverkoop via deze kanalen brengt ook het risico met zich mee dat kaarten uiteindelijk niet gegarandeerd zijn.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER