Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

NK Karate en kampioenschappen Bodybuilding op FitExpo

30 maart 2016

20, 21 en 22 mei 2016 is het weekend waarin Ahoy Rotterdam haar deuren opent voor hét sportevenement van het jaar FitExpo. Met Leontien van Moorsel als ambassadeur voor een gezond en sportief leven.
 

Dit 3-daagse sportevenement staat bol van leuke activiteiten, interessante lezingen,  verrassende workshops, clinics, spraakmakende presentaties, spannende wedstrijden en nog veel meer.

De eerste FitExpo staat in het teken van een sportief en een gezond leven. Met de zomer voor de deur is het voor veel mensen nog een laatste kans om strak en fit op vakantie te gaan. Slank zijn, als ideaalbeeld is niet het belangrijkste, wel een goede balans van geestelijke en lichamelijke gezondheid.

 

Naast alle informatie over fitness is er veel voorlichting en (kook)workshops op het gebied van gezondheid.  Leer hoe je in een gezond sport- en leefklimaat je doelen kunt bereiken. Kennisoverdracht en zelf meedoen staan centraal.


Twee grote pijlers tijdens de FitExpo zijn het NK Karate full body contact en Benelux kampioenschappen A atleten Bodybuilding op zaterdag en op zondag Dames Bikini en Men’s Physique door de NBBF. Daarnaast is het onderdeel FemDefense juist nu een heel belangrijk onderdeel geworden. Op de beursvloer wordt een parcours uitgezet waar dames aan mee kunnen doen om te ervaren dat je met zowel kracht als houding belagers van het lijf kunt houden.


Op de FitExpo wordt ook aandacht besteed aan vele andere sporten  zoals: aerobics, cross fit, boksen, yoga, fitness, klim muur en nog veel meer.

Tevens is er een beurs van ca  100 deelnemers op het gebied van (sport)kleding, (yoga)reizen, accessoires, voedingssupplementen, software, beauty- en wellness, opleidingen, apparatuur, accessoires, voeding/dieet advies en voorlichting.


Vrijdag 20 mei van 17.00 tot 22.00 uur zijn er geen wedstrijden en zijn ook de vakbezoekers welkom. Tevens is er dan een minicongres over veilig sporten voor de jeugd. De beurs zal feestelijk worden geopend door Leontien van Moorsel.  Zaterdag en zondag zullen de verschillende wedstrijden plaatsvinden.
 

Een bezoek aan de FitExpo is zowel informatief, actief als attractief. Zo kan men ook zelf aan veel activiteiten deelnemen en de beste aankopen doen bij de vele stands.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER