Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Nieuwste show Apassionata doorspekt met mystiek en magie

17 juni 2015

‘In de Ban van de Spiegel’ spectaculair decor voor meeslepend verhaal

‘It’s all about magic’. Zo belooft Apassionata’s nieuwste show ‘In de Ban van de Spiegel’ die vanaf november in Europa te zien is. Uiteraard doet het paardengezelschap ook Nederland aan, op zaterdag 21 en zondag 22 november a.s. presenteert Ahoy Rotterdam drie shows. Met ruim 50 paarden, pony’s en ezels, mystieke woeste rijders die fascinerende stunts uitvoeren, adembenemende vrijheidsdressuur, schitterende lichteffecten, meeslepende dans en zang wordt het gegarandeerd een voorstelling die zijn weerga niet kent. 

Meeslepend verhaal
In spectaculaire en steeds wisselende decors speelt zich het verhaal af van de zusjes Amy en Tracy, die elkaar kwijtraken als ze een wonderlijk spiegelpaleis binnenkomen. De reis van meisjes leidt naar fabelachtige plekken en verre exotische landen, die het perfecte decor bieden voor een prachtige verscheidenheid aan kostuums en rekwisieten. Zo arriveren Amy en Tracy bij een stormachtige oceaan, waar een ongetemd quadrille wilde paarden transformeert in een vloot zeilschepen. Aansluitend komen ze een Chinese draak tegen die hen de weg wijst en belanden ze in een levendig dorp waar een sprankelend Bal Masqué plaatsvindt. Het verhaal wordt heel spannend als het pad van Amy en Tracy geblokkeerd wordt door een stel sinistere handlangers die als een wervelwind voorbij galoppeert op machtige zwarte Friese hengsten. De zusjes vinden hulp bij de bewoners van een oerwoud, bestaande uit behendige ruiters die vanuit hun zadels de meest gewaagde salto’s uitvoeren..

Oogverblindend schouwspel
Al met al wacht de bezoekers van Apassionata’s ‘In de Ban van de Spiegel’ een fascinerend en oogverblindend schouwspel. De kundige ruiters en trainers laten zien wat zij met vertrouwen en samenwerking met hun paarden hebben bereikt. Daarnaast kunnen de toeschouwers ook genieten van fenomenale acrobatiek op en boven de grond en hoge school vrijheidsdressuur. Met ‘In de Ban van de Spiegel’ bewijst Apassionata wederom haar positie als meest gewaardeerde en succesvolle familieshow, die alleen al in Europa meer dan 5 miljoen bezoekers heeft getrokken.
 
Aanvangstijden shows: zaterdag 21 november om 15.00 uur en 20.00 uur. Zondag 22 november om 14.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 44,- excl. servicekosten via www.ticketmaster.nl of 0900 300 1250 (€ 0,60 p/m). Er zijn ook compleet verzorgde arrangementen beschikbaar.

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER