Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Nieuwe consumentenbeurs Tuin & Lifestyle 2016 in Ahoy Rotterdam

13 april 2015


Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april volgend jaar opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle 2016. De organisatie van deze unieke tuin & lifestyle beurs, in handen van Lodder Events en Producties, is verheugd over het feit dat na vele jaren van afwezigheid, er weer een echte tuinbeurs in Rotterdam zal gaan plaatsvinden, zeker nu recentelijk het tuinieren in, rond en nabij het huis weer volop in de publieke belangstelling is komen te staan.

Thema Tuinen
Het concept van de beurs is zondermeer uniek te noemen. Lodder: “wij hebben op dit moment maar liefst 18.000 m2 aan “tuinplezier” voor ogen. Met een bijzondere indeling: er worden verschillende tuinen naar ieder smaak aangelegd en bij elkaar vormen die een perfecte gelegenheid voor bezoekers om zich uitgebreid te (laten) informeren over de mogelijkheden voor de eigen tuin. Thematisch zijn er onder meer de Luxury Tuin, de Eetbare Tuin, de Kinder Tuin, de Vijver Tuin, en de Verlichte Tuin te zien, ook ontbreekt de Duurzame Tuin niet, evenals de Terras- of Balkon Tuin. Om zich nog beter te kunnen oriënteren op het gebied van tuinverlichting zal er een deel van de beurs geheel verduisterd zijn om alle mogelijkheden van tuinverlichting nog beter tot hun recht te laten komen. Steeds vaker wordt de tuin gezien als extra woonruimte en ook als zodanig ingericht, open keukens, zwembaden en Jacuzzi’s zijn dan ook geen uitzondering meer.”

Gratis Tuin Architect
Op Tuin & Lifestyle 2016 kan de bezoeker zich gratis uitgebreid laten informeren over zijn of haar droomtuin. Met een tuinexpert/architect wordt op de beurs met computeranimaties invulling gegeven aan uw wensen. Het enige dat de bezoeker mee moet nemen is een foto van de huidige tuin en de afmetingen. Het bijzondere van het ontwerp is dat de bezoeker het ontwerp gelijk mee naar huis kan nemen en diezelfde dag nog een uitgebreide offerte van de Tuin Architect zal ontvangen.

Tuin Markt
In de aangrenzende tentoonstellingshal is een groots opgezette Tuin Markt te vinden. Hier kan de bezoeker terecht voor de aanschaf van allerlei tuinmaterialen, vaak ook nog met een aanzienlijke beurskorting.

Tijden en toegangsprijzen
Tuin & Lifestyle 2016 vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 april en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangsprijzen: Jeugd tot 12 jaar en 65+ € 10,00 en volwassenen € 14,50.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER