Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Nieuwe artiesten toegevoegd aan line-up Symphony31

17 december 2015

Niels Geusebroek en Caroline Dest tekenen voor muziekspektakel  

Naast artiesten Charly Luske en Esmee Denters is Nederlandse zanger en componist Niels Geusebroek toegevoegd aan de line up van Symphony31. Op dit moment tourt hij door het hele land met zijn theatershow 'Here Am I' en legt hij de laatste hand aan zijn album dat begin 2016 uitkomt.

Niels: "Ik vind het te gek dat ik als solo artiest gevraagd wordt voor een project als Symphony31. Het is vernieuwend door de veelzijdige mix aan muziekstromen. Ik heb heel erg veel zin om met het orkest en DJ Ronald Molendijk aan de slag te gaan."

Nu de feestdagen in aantocht zijn lanceert Symphony31 begin december de single 'Sweet Dreams ft. Caroline Dest'. Deze dame is één van de meest gevraagde lead- en backing vocals van Nederland en heeft al vele grote shows op haar naam staan (Ladies of soul, Ilse de Lange etc.). "Dit project ligt heel dichtbij mijn hart!

Omdat ik van huis uit ben doodgegooid met klassieke muziek en later in mijn carrière bij Soulvation (dansact uit Nederland opgericht door Ronald Molendijk) de liefde heb ontwikkeld voor dance. Deze combinatie past gewoon heel goed bij mijn soulzang en -ziel. Daar ga ik natuurlijk helemaal voor." De single is begin december te downloaden via iTunes.

DJ Meets Orchestra

Op zaterdag 2 april en maandag 4 april 2016 wordt de Rotterdamse muziektempel, Ahoy wederom omgebouwd tot club met een spectaculair decor. DJ Ronald Molendijk zal met een volledig orkest talloze bekende dance- en poptracks omtoveren tot een nieuwe beleving.

Nationale- en internationale gastartiesten leveren een unieke bijdrage aan het dance spektakel.

Over Symphony31

Symphony31 is een uniek concert in Ahoy dat bestaat uit nieuw gearrangeerde cross overs van top 40 hits en dancemuziek. En bewijst dat dance met een symfonisch orkest perfect samengaan. Bekende nummers worden opnieuw gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis.

Door de samensmelting van een DJ, een compleet orkest én diverse internationale artiesten ging tijdens de eerste editie in maart 2015 het dak eraf in Ahoy. Symphony31 is een initiatief van KuMoheadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk.

Symphony31, DJ meets Orchestra
Datum: Zaterdag 2 april 2016
Maandag 4 april 2016 (besloten)
Zaal open: 19:30 uur
Tijd: 21:00 - 00:00 uur
Entree: Regular tickets
Staanplaats 1e ring: € 45,00
Staanplaats veld: € 59,50
Zitplaats 1e ring: € 57,50
Locatie: Ahoy Rotterdam, Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
Website: www.symphony31.com  
Facebook: www.facebook.com/symphony31com
Twitter: @Symphony_31

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER