Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Nick & Simon kondigen extra jubileumconcerten aan

13 mei 2016
Vandaag precies 10 jaar geleden kwam het debuutalbum 'Nick & Simon’ van Nick & Simon de charts binnen. Inmiddels is het populaire popduo niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Dit jaar wordt uitgebreid stil gestaan bij dit bijzondere jubileum. Gisteravond kondigden Nick & Simon in RTL Late Night aan dat zij niet één, maar drie jubileumconcerten geven op 16, 17 en 18 december in Ahoy (Rotterdam). Vanaf vandaag ligt de biografie '10 jaar Nick & Simon’ van de hand van Klaas Bond in de winkels. De CD/DVD 'Live in Paradiso’ is sinds vorige week verkrijgbaar en vanaf vandaag is de single 'Zoveel Te Geven’ digitaal verkrijgbaar.

Bekijk de videoclip van 'Zoveel te Geven’ hier.

De biografie ’10 jaar Nick & Simon’ is geschreven door Klaas Bond; Nick Schilder en Simon Keizers leraar Nederlands op de middelbare school. Bond kreeg inzage in allerlei archiefmateriaal, was regelmatig aanwezig achter de coulissen en interviewde de mannen uitgebreid. De biografie wordt verrijkt met o.a. niet eerder gepubliceerde foto’s.

De CD/DVD 'Live in Paradiso’ is een registratie van het intieme concert dat Nick & Simon begin oktober gaven in poptempel Paradiso. Zij speelden die avond voornamelijk liedjes vanhun zesde studio-album 'Open’. Afkomstig van dat album is het liedje 'Zoveel Te Geven’, dat vandaag als single in release is gegaan. Nick & Simon hebben in 10 jaar tijd bewezen ras-entertainers te zijn. Met hits als 'Pak Maar M’n Hand’, 'Rosanne’, 'Leve De Vrouw’ en 'Open Je Hart’, maar liefst zes studioalbums, uitverkochte stadionconcerten en muren vol met gouden en platina awards, hebben Nick & Simon duidelijk hun stempel gedrukt op de Nederlandse muziekindustrie. Maar ook op Tv heeft het duo zich van verschillende kanten laten zien; van jurylid in 'The voice of Holland’ tot hun eigen populaire roadtrip-reeks 'The Dream’. Momenteel zijn Nick & Simon te zien in het SBS-programma 'Zullen we een spelletje doen?’.

Op 16, 17 en 18 december sluiten Nick & Simon hun jubileumjaar af met drie muzikale concerten in de Rotterdamse Ahoy. Kaart zijn verkrijgbaar via NTK.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER