Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Natalie Imbruglia maakt programma Night of the Proms compleet

26 augustus 2015


Met de toevoeging van Natalie Imbruglia is het muzikale programma van de komende editie van Night of the Proms compleet. De Brits-Australische zangeres breekt eind jaren negentig wereldwijd door met haar debuutsingle Torn. Vanaf 27 november deelt ze samen met andere topartiesten het podium van Night of the Proms in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Na een korte periode als actrice in de Australische soap Neighbours bracht Natalie Imbruglia haar eerste internationale single Torn uit. Het nummer veroverde de nummer 1-positie en werd een van de bestverkopende singles van de jaren 90. Naast drie Grammy nominaties en de MTV Award voor Best New Artist, verkocht Natalie zeven miljoen kopieën van haar debuutalbum Left of the Middle. In de jaren die volgenden bewees de Brits-Australische met onder meer Big Mistake, Wrong Impression en Shiver geen ‘one-hit-wonder’ te zijn. Daarnaast schitterde ze in 2003 ook als actrice aan de zijde van Rowan Atkinson in de film ‘Johnny English’.

Op Night of the Proms zorgt Imbruglia vast en zeker voor enkele muzikale hoogtepunten. Eerder dit jaar bracht Natalie haar vijfde studioalbum Male uit, een album waarop ze op een originele manier nummers van mannelijke artiesten zoals Neil Young, Daft Punk, The Cure en Damien Rice in een geheel nieuw jasje steekt.

Vanaf 27 november staat Ahoy in het teken van optredens van Joe Jackson, Basement Jaxx, Gavin DeGraw, Natalie Imbruglia, Scala, het Puerto Ricaanse tenortalent Fernando Varela en rasentertainer John Miles. De artiesten worden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento en backing vocals The Pretty Vanillas onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.  

Radio Veronica presents
Night of the Proms
Vrijdag 27 november en zaterdag 28 november 2015
Ahoy Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: vanaf €34 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.notp.com/nederland

Kaartverkoop via: www.teleticketservice.com, www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER