Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

MTV Music Week komt naar Rotterdam

06 september 2016

Afrojack, Monica Geuze en Kay Nambiar ambassadeurs MTV Music Week 2016

De MTV Music Week 2016 komt dit naar jaar naar Rotterdam. DJ Afrojack, social influencer Monica Geuze en presentator Kay Nambiar zijn de officiële ambassadeurs van de MTV Music Week. Dat maakt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks (Viacom), vandaag bekend. Om alvast een tipje van de sluier te lichten onthult MTV de eerste naam in de line-up van de MTV Music Week: Broederliefde. Deze Rotterdamse act staat op het moment al een record aantal weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten met hun nieuwste album Hard Work Pays Off 2. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Meer informatie over de line-up volgt via: www.mtvmusicweek.nl.

Bekijk de teaser hier: https://www.facebook.com/mtvnl/videos/10154561942804903/

Van woensdag 2 november tot zondag 6 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Op zondag 6 november is de MTV EMA wereldwijd live te zien vanuit Rotterdam Ahoy. Tijdens de MTV Music Week verandert Rotterdam in de grootste muzikale hotspot van Europa. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. 

Dit is de tweede keer dat de MTV Music Week in Nederland plaatsvindt en Viacom is trots deze week opnieuw te organiseren. "Met de MTV Music Week halen we internationale namen naar Nederland en laten we tevens zien wat Nederland te bieden heeft op muzikaal gebied. De MTV Music Week sluit goed aan bij onze groeiende focus op lokale initiatieven en producties. Rotterdam is een jonge en dynamische stad en bovendien momenteel de nummer één ter wereld op het gebied van festivals, muziek, cultuur en kunst. Dit sluit goed aan bij ons merk en onze doelgroep," aldus Maurice Hols, General Manager van Viacom International Media Networks Benelux. "We zijn als MTV ontzettend trots op de samenwerking met Afrojack, Monica en Kay, die stuk voor stuk hun expertise in gaan zetten om de MTV Music Week tot een nog groter succes te maken en dichter bij de fans te brengen. MTV heeft muziek in het DNA en dit zal in november door het hele land te voelen zijn."

Afrojack
Niemand minder dan Afrojack is dé ambassadeur van de MTV Music Week. De DJ heeft de afgelopen jaren ontelbare hits gescoord, staat regelmatig op internationale MTV events en is stevig met zijn hometown Rotterdam verbonden. Kortom: de ideale persoon om de MTV Music Week en de stad Rotterdam te vertegenwoordigen. Afrojack zal tijdens de events het gezicht worden van alles wat met deze week vol vette optredens te maken heeft.

Monica Geuze
Influencer en DJ Monica Geuze weet alles over social media. Tijdens de MTV Music Week neemt Monica als Social Media Host fans tijdens alle events mee zodat je online niets hoeft te missen. Ook zal ze tijdens de MTV Music Week haar eigen event Monica & Friends hosten in Annabel Rotterdam.

Kay Nambiar
MTV presenter Kay Nambiar is tijdens de MTV Music Week overal te vinden. Als MTV Host neemt Kay fans mee voor en achter de schermen voor een exclusief kijkje bij de verschillende events.

MTV Music Week Line-up
Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Informatie over de line-up volgt binnenkort. Wel onthult MTV dat het festival MTV presents REC officieel onderdeel is van de MTV Music Week. Meer informatie over REC is te vinden via www.rec.nl

MTV x Nederland
MTV is onderdeel van Viacom International Media Networks, één van ’s werelds grootste internationale mediabedrijven. Hierdoor is het voor MTV mogelijk om Nederlandse fans toegang te geven tot internationale sterren en shows zoals Catfish, Made en vele andere. Lokale producties zullen een steeds grotere rol spelen op MTV. Zo ging afgelopen weekend de grootste lokale MTV productie ooit in première met Ex on the Beach: Double Dutch en zitten er nog verschillende shows in de pipeline voor 2016-2017.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER