Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

MTV geeft felbegeerde kaarten awardshow weg tijdens MTV EMAs fanauditie

18 oktober 2016

MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, geeft in het weekend van 28 oktober 3 dagen lang felbegeerde kaarten weg voor de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy. Tijdens een 60 seconden durende auditie krijgen fans de kans om te laten zien hoe zij zouden reageren wanneer ze oog in oog komen te staan met hun muziekidolen. De audities vinden plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober in Rotterdam Ahoy. Iedereen boven 16 jaar kan meedoen, vooraf inschrijven is niet nodig.

Zondag 6 november vinden de MTV EMA 2016 plaats in Rotterdam Ahoy. De show wordt gehost door Bebe Rexha en er wordt opgetreden door artiesten als Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson. Met deze en nog vele andere nog te onthullen namen wordt dit dé avond waar 's werelds grootste artiesten hun plek op het Nederlandse podium innemen met spectaculaire live-optredens. MTV geeft fans de kans om bij dit muziekspektakel aanwezig te zijn. Wie meedoet aan de fanaudities maakt zelfs kans om langs de rode loper of direct voor het podium te staan.

Procedure auditie
Tijdens de auditie ben je geheel vrij om te laten zien wat je wilt. In 60 seconden bewijs je waarom jij onderdeel moet zijn van de MTV EMA 2016 in Rotterdam. Wil je alleen meedoen of met een vriendin? Verkleed je je als jouw idool of… verzin je juist een vette dansroutine? Niets is te gek! 

De jury beoordeelt iedere performance, waarbij de meest enthousiaste fans tickets krijgen voor de MTV EMA-show op zondag 6 november in Rotterdam Ahoy. Als de jury vindt dat je echt het meeste uit jezelf hebt gehaald, krijg je de kans om misschien wel aan de loper te staan wanneer de artiesten over de MTV EMA rode loper lopen, gepresenteerd door Listerine: durf te doen. 

Tele2 verzorgt tijdens de fanauditie wifi. Voorafgaand aan de auditie stelt Évos Headphones koptelefoons ter beschikking voor een laatste repetitie.

Tijdschema fanauditie
Alle audities vinden plaats in de studio’s van Rotterdam Ahoy. Wegens veel vraag naar tickets is de verwachting dat het druk wordt rondom de evenementenhal. Kijk hier voor de juiste routebeschrijving. Inschrijven of reserveren is niet nodig, op onderstaande tijden kan iedereen boven de 16 binnenlopen. 

Vrijdag 28 oktober van 14.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 30 oktober van 10.00 tot 18.00 uur

Deelnemers onder de 16 jaar worden niet toegelaten tot de auditie. Tijdens deelname is een geldig legitimatiebewijs verplicht en moeten de deelnemers toestemming geven voor het opnemen van de fanauditie door MTV.

Adres MTV EMA fanauditie
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam

De MTV EMA 2016 worden zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV vanuit Rotterdam Ahoy met medewerking van Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners en de stad Rotterdam.

MTV EMA 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Évos Koptelefoons en Replay Supernova Fragrances, de nieuwe geur voor hem en haar.

Over Viacom Benelux
Viacom International Media Networks is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, motion pictures, games en apps. De zenderportfolio van Viacom Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV en de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike. De Viacom Kids & Family-merken Nickelodeon, Nick Jr. en NickToons, behoren tot de grootsten van de wereld.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER