Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Lianne La Havas, Jett Rebel, Ronnie Flex, Julian Jordan en Rondé toegevoegd aan line-up MTV Music Week Rotterdam

29 september 2016

Vandaag kondigt MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, de nieuwe namen aan voor de MTV Music Week; hét evenement dat Rotterdam van woensdag 2 t/m zaterdag 5 november verandert in de grootste muzikale hotspot van Europa. Lianne La Havas, Jett Rebel, Rondé en MTV EMA Best Dutch Act-genomineerden Ronnie Flex en Julian Jordan treden deze week in Rotterdam op met speciale shows. Informatie over tickets en andere updates zijn te vinden op www.mtvmusicweek.nl

Speciale shows
Lianne La Havas is op zaterdag 5 november met een soloshow te zien bij MTV presents REC, onderdeel van MTV Music Week. In Rotown trakteert Jett Rebel zijn fans donderdag 3 november op een speciale avond waar hij host en tevens zijn label Baby Tiger Records zal presenteren. Rondé is bezig met een nieuw album en zal op zaterdag 5 november in Rotown een unieke show weggeven. Kersverse MTV EMA Best Dutch Act genomineerden Ronnie Flex en Julian Jordan zijn uiteraard ook onderdeel van de MTV Music Week. Zaterdag 5 november is Ronnie Flex in Rotown te zien in een exclusieve show met vrienden in een kleine setting. Julian Jordan zal vrijdag 4 november in de Arminiuskerk twee speciale aparte shows weggeven; één voor fans onder en één voor fans boven de 18.

MTV Music Week Ambassadeurs
Afrojack, Ambassadeur MTV Music Week: "Ook deze nieuwe line-up aankondiging laat zien dat Rotterdam tijdens MTV Music Week dé plek is waar je als muziekfan wilt zijn. Elke artiest bereidt een speciale show voor die hun fans echt niet willen missen."

Naast Afrojack zijn influencer Monica Geuze en MTV presentator Kay Nambiar de officiële ambassadeurs van de MTV Music Week.

MTV Music Week 2016
Van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. MTV Music Week is een samenwerking tussen MTV, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en verschillende uitgaansgelegenheden. Eerder werden de eerste namen al bekend gemaakt, waaronder Douwe Bob's Fool Bar, Broederliefde, Monica Geuze & Friends, Indian Askin, Skepta, Afrojack en Nielson. Meer informatie over de line-up volgt via: www.mtvmusicweek.nl. Op zondag 6 november is de MTV EMA wereldwijd live te zien vanuit Rotterdam Ahoy.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER