Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

KRIEBELS; een 18+ event, maar dan net even anders.

14 november 2016

Van 8 tot en met 11 december 2016 vindt in Hal 1 van Rotterdam Ahoy KRIEBELS plaats.

Een nieuw erotisch evenement dat door organisator Lodder Events net even anders wordt aangepakt dan de al bekende beurzen. Vier dagen lang heerlijke deelnemers, ondeugende informatieve en spannende shows waarbij de organisatie veel aandacht besteedt aan entertainment voor een zeer brede doelgroep. De bezoeker bepaalt hoe ver hij of zij wil gaan.

KRIEBELS wordt een feest voor de bezoekers. Daar zorgen wij voor.

"Met zijn shows, erotische kunst, speeltjes, films, dj’s, eten en drinken, castings etc. wordt Kriebels een echt feest. Daar zorgen wij voor.”  aldus organisator Bas Lodder. Dit nieuwe en smaakvolle initiatief biedt een podium aan een groot aantal gerenommeerde ondernemers en artiesten die de bezoekers een dagdeel lang zullen gaan entertainen. Het vloerplan is van opzet bijzonder en de productie is van hoge kwaliteit. Alles rondom dit evenement wordt net even anders aangepakt. Hiertoe heeft Lodder besloten om, naast de diehard erotiekbeurs-bezoeker, veel meer mensen te interesseren voor erotiserende zaken. "Dat kan ook gaan om heerlijke parfums, spannende vakanties of een mooie lingerie-set van een bekend label. Het draait bij KRIEBELS minder om alleen de hardcore.”

Wat is KRIEBELS ook alweer?
KRIEBELS is een veelzijdig evenement. Een echte beleving! Dat merken de bezoekers bij aankomst. Een persoonlijk welkom hoort daar bij. De diversiteit van alles wat men aantreft tijdens KRIEBELS is groot. De bezoekers worden op het hele evenement verwend met prachtige shows, artiesten, cabaret, strip-acts, DJ's, workshops en veel prachtige, verrassende en ondeugende presentaties van een grote hoeveelheid deelnemers.

Deze deelnemers komen uit alle hoeken van de adult-branche of aanleunende branches. KRIEBELS is niet plat maar informatief ondeugend met aandacht voor alle liefhebberijen en voor een brede doelgroep. Lekker leven in een goed en gezond lichaam is belangrijk.

Er is een brede aandacht voor vele seksuele voorkeuren en uitingen, aandacht voor LHBT gemeenschap en er zijn special-interest presentaties over het gehele evenement te vinden. Meer informatie over KRIEBELS, de deelnemers, bereikbaarheid vindt u op de website:
www.kriebels-event.nl . Hier kunt u ook reductie-kaarten bestellen.

Spannend……KRIEBELS!

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER