Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Jeugdvakantieland gered, editie 2015 gaat door!

11 juni 2015


Als gevolg van een unieke samenwerking tussen Ahoy Rotterdam, de Vriendenloterij, de Gemeente Rotterdam en Lodder Events is het voortbestaan van het traditionele Jeugdvakantieland in 2015 gewaarborgd.
Hoewel Jeugdvakantieland oorspronkelijk niet langer op de  evenementenkalender van Ahoy vermeld stond als het jaarlijkse vakantie-uitje voor Rotterdamse kinderen, heeft het bedrijf Lodder Events zich bereid verklaard om, met ondersteuning van bovenvermelde partijen, de schouders onder de organisatie van het evenement te zetten. Van 10 t/m 21 augustus a.s. zal Ahoy als vanouds weer het bruisende domein van de kinderen zijn. Met maar liefst 20.000m2 aan speelplezier, vol met spannende, spectaculaire en vooral leuke activiteiten, ontstaat wederom gedurende 10 dagen het grootste speelplein van Rotterdam.


Bas Lodder van Lodder Events: “Vorig jaar kende het historierijke en succesvolle evenement  meer dan 60.000 bezoekers. Verschillende kinderen kwamen zelfs meerdere dagen naar Ahoy voor een dag speelplezier.” Ook dit jaar zal het programma gevormd worden door een mix van sport, spel, fun en educatie. Ook is er aandacht voor ouders en begeleiders in de vorm van leuke activiteiten en terrassen voor een pauzemoment.

“Vanzelfsprekend ben ik dankbaar voor de support van de Gemeente Rotterdam, de Vriendenloterij en Ahoy. Zonder deze partijen was realisering, zeker op deze korte termijn, onmogelijk geweest. Uiteraard is het onze intentie om Jeugdvakantieland ook de volgende jaren te kunnen organiseren en ik hoop dan ook in dit kader een financieel beroep op het Rotterdamse bedrijfsleven te mogen doen met de speciale actie ‘Een Hart voor Jeugdvakantieland’. Na ruim 40 jaar is Jeugdvakantieland eenvoudig niet weg te denken binnen het aanbod van vakantie-activiteiten in Rotterdam,’’ aldus Lodder. Ook de directie van Ahoy is blij met het voortbestaan van het kinderevenement. Peter van der Veer, Directeur Ahoy zegt: “We zijn zeer verheugd dat we door middel van deze unieke samenwerking ook dit jaar duizenden vrolijke kindergezichten op Jeugdvakantieland mogen verwelkomen.“

Jeugdvakantieland vindt plaats van maandag 10 tot en met vrijdag 21 augustus 2015 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur (in het weekend gesloten).
De toegangsprijzen op de dag zelf bij de Kassa: Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,- (met Rotterdam Pas met korting). Volwassenen/begeleiders: €  5,--. Kinderen tot 3 jaar: gratis.
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER