Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Grote belangstelling KPN WK Shorttrack

08 maart 2017


Het KPN WK Shorttrack is bijna uitverkocht. Er is nog een beperkt aantal kaarten te koop voor de tweede ring op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. De eerste ring is tijdens alle sessies uitverkocht. Op vrijdagmiddag is Rotterdam Ahoy het domein van duizenden schoolkinderen uit de vijf grote steden.

Topsport, topatleten en topartiesten

Het enthousiasme onder Nederlandse sportfans voor het KPN WK Shorttrack is groot. De combinatie van de allerbeste shorttrackers van de wereld, Nederlandse kanshebbers en Nederlandse topartiesten is de nieuwe standaard in het organiseren van topsportevenementen en staat garant voor veel animo.Nederland heeft zich ontwikkeld tot een van de toplanden in shorttrack. Bij de mannen werd Sjinkie Knegt in 2015 al eens wereldkampioen en bij de vrouwen is Suzanne Schulting in het afgelopen jaar doorgestoten tot de absolute wereldtop. Ook de Nederlandse aflossingsteams behoren tot de mondiale elite en gelden als favorieten voor de medailles.Hét topsporttoernooi van 2017
Toernooidirecteur Cees Juffermans voorspelt dat het KPN WK Shorttrack hét topsporttoernooi van 2017 wordt. Juffermans zegt hierover: "Het wordt prachtig volgende week. De mensen die sport volgen zeggen nu al dat deze opzet de nieuwe standaard in sport wordt. En het toernooi is nog niet eens begonnen. Als kleine sport zoveel kaarten verkopen, dat is echt geweldig. Op het moment dat de kaartverkoop startte hadden we al snel drieduizend kaarten verkocht aan de bestaande fans. Maar nu gaat het veel breder. En ik voorspel dat al deze mensen, die shorttrack straks een keer meegemaakt hebben, ambassadeur van de sport zullen blijven.”Uitgekiende combinatie van topsport en topentertainment

KPN Sponsordirecteur Mark Versteegen zegt hierover: "Het KPN WK Shorttrack biedt drie dagen lang een uitgekiende combinatie van topsport en topentertainment voor jong en oud. Niet alleen in de schaatsarena maar ook in het nabije KPN Clubhuis zijn de hele dag door tal van activiteiten waaronder optredens van VanVelzen, Xander de Buisonjé en de populaire boyband B-Brave. Daar willen duizenden fans graag getuige van zijn."
 

Sportief hoogtepunt en opmaat naar PyeongChang

Arie Koops, technisch directeur KNSB: "We hebben met shorttrack de laatste jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Op sportief niveau doen we op alle fronten mee. En wat is er dan mooier om als atleet in een bomvol Ahoy drie dagen lang de boel op z’n kop te zetten. Het KPN WK Shorttrack in Rotterdam wordt voor sporters en fans het sportieve hoogtepunt van het seizoen 2016-2017 en voor onze shorttrackers een prachtige opmaat naar de Olympische Winterspelen volgend jaar in PyeongChang.”

Bestel hier de laatste kaarten voor het KPN WK Shorttrack

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER