Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Familieshow APASSIONATA in november terug in Nederland

09 april 2015

Beleef de magie tussen mens en paard in Ahoy Rotterdam

APASSIONATA, de bekendste en meest succesvolle familieshow met paarden in Europa heeft een nieuwe Europese tournee. Uiteraard ook met een show in Nederland, Ahoy Rotterdam is the place to be op 21 en  22 november a.s. De show heeft deze maal als titel ‘In de Ban van de Spiegel’, waarvan er drie voorstellingen plaatsvinden. De recensies in de buitenlandse media zijn ronduit veelbelovend. Grandioze paardrij- en danskunst, meeslepende muziek, fascinerende lichteffecten en een betoverend decor maken van ‘In de Ban van de Spiegel’ een fantastisch avontuur voor jong en oud. De kaartverkoop voor deze spiksplinternieuwe show van APASSIONATA start op vrijdag 10 april om 10.00 uur. 

APASSIONATA weet als geen andere show het publiek te boeien en het inspirerende verhaal te vertellen over de band tussen mens en paard, vriendschap en liefde. De kundige ruiters en trainers van APASSIONATA zijn gepassioneerde paardenliefhebbers die met veel enthousiasme laten zien wat zij en hun paarden met plezier, vertrouwen en samenwerking bereiken. De echte paardenkenners tussen de toeschouwers waarderen met name de moeilijkheidsgraad van de verschillende passen. De Spaanse pas, draf, passage en piaffe worden naar waarde geschat tijdens de dressuuroefeningen. 

Emotie rode draad
Emotie loopt als rode draad door ‘In de Ban van de Spiegel’. Van kippenvel tot ultieme spanning, lachen, verwondering en mee huiveren. Het ontroerende verhaal van de jonge Amy, die plotseling verdwijnt. Haar zus laat het er niet bij zitten en begint een zoektocht met de hulp van een mysterieuze magiër, die nogal wat fascinerende trucs in huis blijkt te hebben. Hun spannende reis door het idyllische landschap voert langs paarden van allerlei rassen, geweldige optredens van paard en ruiter, vrijheidsdressuur en nog veel meer. APASSIONATA vertelt een meeslepend verhaal voor alle leeftijden, ook voor wie geen ervaring heeft met paarden. Inmiddels hebben al ruim vijf miljoen mensen verspreid over Europa genoten van deze fantastische shows voor het hele gezin.

Data en toegangsprijzen
APASSIONATA en Ahoy Rotterdam presenteren ‘In de Ban van de Spiegel’ op zaterdag 21 november 2015 om 15.00 uur en 20.00 uur en op zondag 22 november 2015 om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 44,- (excl. servicekosten). De kaartverkoop start op vrijdag 10 april om 10.00 uur via de website van Ticketmaster Nederland en aan de Kassa van Ahoy of telefonisch via 0900 300 1250 (€0,60 p/m).

Meer informatie over APASSIONATA en de show ‘In de Ban van de Spiegel’ is te vinden op www.apassionata.com.
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER