Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Elvis in Concert, live on screen met symfonisch orkest en Priscilla Presley naar Rotterdam Ahoy

13 september 2016

Op 10 mei 2017 krijgen Elvis™ fans een unieke kans om Elvis Presley in een live concert experience te zien in Rotterdam Ahoy. De show met de naam 'The Wonder Of You’ bestaat uit de  allermooiste rocksongs en ballads van 'The King’™ die worden vertolkt door een symfonisch orkest.  Aangevuld met de meest herkenbare stem ter wereld; die van Elvis zelf.  De ster is 'live’ te zien op een enorm videoscherm. Kortom: deze show zorgt voor een complete nieuwe belevenis voor iedere muziekfan. Het concert wordt nog specialer door de on stage aanwezigheid van Priscilla Presley. De kaartverkoop start op 16 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

Elvis Presley wordt gezien als een van de grootste iconen van popmuziek en heeft eigenlijk geen introductie nodig. Zijn energieke stage performance in combinatie met de rockabilly nummers zorgen er voor dat Presley in de jaren '60 in korte tijd zowel ontzettend populair als controversieel wordt. Hij is niet alleen de bestverkopende soloartiest in de geschiedenis (met meer dan een miljard platen), maar won ook drie Grammy Awards. Na zijn overlijden leeft de muziek van Elvis nog altijd door in de harten van vele fans en wordt hij gezien als één van de meest invloedrijke muzikanten die de wereld heeft gekend.

The Wonder Of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra is tevens het nieuw te verschijnen album van Elvis dat op 21 oktober 2016 wordt gelanceerd. The Wonder of You is het vervolg  op het succesvolle album 'If I Can Dream’ dat in 2015 werd gelanceerd en miljoenen keren werd verkocht in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Beide albums zijn geproduceerd door Nick Patrick en Don Reedman onder toeziend oog van Priscilla Presley. Priscilla Presley, die naast actrice, producer en auteur ook verantwoordelijk is voor Graceland en Elvis Presley Enterprises: "What an honor for me to be able to produce and present a live concert experience that evolved out of what has become a very prestigious and beloved album backed by a full and rich symphony orchestra.”

Voor deze show is een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar waar een Meet & Greet met Priscilla Presley bij is inbegrepen. De kaartverkoop voor de reguliere tickets en VIP-tickets start op vrijdag 16 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

The Wonder of You, live in concert wordt geproduceerd door Elvis Presley Enterprises. Het Europese gedeelte van de tour wordt geproduceerd door GEA Live.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER