Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Eerste artiesten Symphony31 bekend

21 oktober 2015

Studio opnames van start

Gisteren en vandaag zijn de eerste repetities en opnames gestart van Symphony31 in de studio met het orkest en twee vocalisten. De eerste artiesten die inmiddels hebben toegezegd om deel te nemen aan het bijzondere muziekspektakel zijn Charly Luske en Esmee Denters. Charly is erg enthousiast over de samenwerking: “Als verschillende stijlen samenkomen in muziek gebeurt er altijd iets spannends. Geen idee nog waar het uiteindelijk toe leidt, maar dat is zo gaaf aan muziek. Het is een ontdekkingsreis!” Vandaag wordt de eerste song van Esmee opgenomen en de overige backing vocals voor de eerste zeven tracks van het evenement. 

Toen Esmee onlangs te gast was bij RTL Late Night en haar verhaal vertelde trok dit direct de aandacht van DJ Ronald Molendijk. Hij besloot haar te benaderen voor een samenwerking en met succes. Esmee: “Ik ben super enthousiast om volgend jaar in april op te treden tijdens Symphony31. Ik hou ervan als verschillende muziekstijlen samen komen. Dit is een uniek concept dat nergens anders te zien is. Ik ben vereerd om hier deel van uit te mogen maken!” 

DJ Meets Orchestra
Op zaterdag 2 april en maandag 4 april 2016 wordt de Rotterdamse muziektempel Ahoy wederom omgebouwd tot een club met een spectaculair decor. DJ Ronald Molendijk zal met een volledig orkest talloze bekende dance- en poptracks omtoveren tot een nieuwe beleving. Nationale- en internationale gastartiesten leveren een unieke bijdrage aan het dance spektakel. 


Over Symphony31
Symphony31 is een uniek concert in Ahoy dat bestaat uit nieuw gearrangeerde cross overs van top 40 hits en dancemuziek. En bewijst dat dance met een symfonisch orkest perfect samengaan. Bekende nummers worden opnieuw gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis. Door de samensmelting van een DJ,  een compleet orkest én diverse internationale artiesten ging tijdens de eerste editie in maart 2015 het dak eraf in Ahoy. Symphony31 is een initiatief van KuMoheadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk.  

Overige informatie
Symphony31, DJ meets Orchestra

Datum:                 Zaterdag 2 april 2016
                             Maandag 4 april 2016 (besloten)
Zaal open:            19:30 uur
Tijd:                      21:00 – 00:00 uur
Entree:                  Regular tickets 
                              Staanplaats 1e ring € 45,00
                              Staanplaats veld      € 59,50
                              Zitplaats 1e ring       € 57,50
Tickets:                 Tickets zijn o.a. verkrijgbaar via ticketpoint
                              op de website van Symphony31 (www.ticketpoint.nl)
Locatie:                 Ahoy Rotterdam, Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
Website:               www.symphony31.com 
Facebook:             www.facebook.com/symphony31com 
Twitter:                @Symphony_31 
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER