Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Drop je demo bij Armada Music tijdens MTV Music Week in Rotterdam

28 oktober 2016

Laat jouw demo zaterdag 5 november horen aan Eelke Kleijn en de A&R-managers van Armada Music

MTV (onderdeel van Viacom International Media Networks) en Armada Music geven jou tijdens de MTV Music Week een unieke kans om jouw muziekkunsten op te biechten! Zaterdagmiddag 5 november kun jij op Rotterdam Centraal terecht tijdens de Confess Your Sound demo drop jouw muziek laten horen aan niemand minder dan Eelke Kleijn en de A&R managers van het label van Armin van Buuren; Armada Music. Een unieke kans dus om feedback te ontvangen van professionals uit de industrie.
Iedereen die zijn of haar demo wil laten horen aan Armada Music dient zich aan te melden aangezien er een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Het heeft geen zin om zonder aanmelding naar Confess Your Sound te komen. Aanmelden kan via http://mtvmusicweek.nl/evenement/confess-your-sound-demo-drop-powered-by-armada-music-mtv.​

MTV Music Week 2016
Van woensdag 2 november t/m zaterdag 5 november staat heel Rotterdam in het teken van de MTV Music Week. Tijdens de MTV Music Week komen alle verschillende genres aan bod, verdeeld over de stad in een verrassende setting en op toffe locaties. Muziekfans beleven elke avond de vetste optredens van de heetste nationale en internationale artiesten van het moment. MTV Music Week is een samenwerking tussen MTV, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en verschillende uitgaansgelegenheden. Meer informatie over de line-up is te vinden op: www.mtvmusicweek.nl. Op zondag 6 november is de MTV EMA wereldwijd live te zien vanuit Rotterdam Ahoy.

Beleef MTV Music Week en vind je vrienden met de WOOV app
Met de WOOV-app ontvang je real-time informatie over alle events tijdens de MTV Music Week. Zo weet je gelijk wat er waar te doen is en hoe dichtbij alles is. Daarnaast kun je ook zien waar je vrienden zich bevinden zoden jullie elkaar niet hoeven te missen tijdens de MTV Music Week. Download de app via http://apple.co/1ODlk5C (iOS) of http://tinyurl.com/woov-android (Android).

www.mtvmusicweek.nl
#mtvmusicweeknl
Facebook: www.facebook.com/mtvnl
Twitter: www.twitter.com/mtvnl
Instagram: www.instagram.com/mtvnl
Snapchat: mtvnederland

MTV Music Week wordt mede mogelijk gemaakt door essence cosmetics
Essence inspireert jonge klanten en eerste gebruikers van decoratieve cosmetica. De producten zijn zeer betaalbaar zodat je een nieuwe look kunt proberen wanneer je maar wilt - met een compleet assortiment innovatieve beautyproducten en de meest trendy kleuren en formules van het seizoen. Dankzij een sterke focus op trends en een duidelijk standpunt tegen dierproeven slaagt essence er keer op keer in om zichzelf als het "Nummer 1 cosmeticamerk van Europa*” te positioneren.
*Bron: Euromonitor International Limited 2011

MTV Music Week 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door TELE2 en de HappyHappyDanceDance.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER