Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

DJ ontmoet orkest tijdens nieuw event: Symphony31

21 januari 2015


KuMoHeadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk,  brengt zaterdag 14 en maandag 16 maart een nieuw publieksevenement naar Ahoy Rotterdam waarin de emotie van een orkest samen wordt gebracht met de hartslag van dancemuziek: Symphony31. Het concert wordt ingevuld met bekende nummers die opnieuw zijn gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis, die beiden met het 50-koppige New Symphonics Orchestra de spil van het evenement zullen vormen.

Line-up
DJ Roog en DJ Dennis van der Geest zullen tijdens Symphony31 ook plaatsnemen achter de draaitafel. Naast het orkest en de dj’s zijn er diverse solisten die een prominente rol hebben tijdens het dancefeest. Niemand minder dan Jocelyn Brown en Robin S zullen half maart vanuit Amerika naar Rotterdam afreizen om net als Soulvation, Candy Dulfer en MC E-Life tijdens Symphony31 nieuw geproduceerde dancehits ten gehore te brengen. Binnenkort wordt bekend welke overige gastartiesten de line-up van Symphony31 compleet maken.

Herkenbare hits
‘Er zijn wel eens eenmalige muziekprojecten uitgevoerd door dj en orkest, maar een compleet concert was er nog niet. Voor ons een uitgelezen kans om een verrassend concert te organiseren. De dj zweept de zaal op, het orkest brengt een mooie lading en de gastartiesten zorgen voor extra verdieping’, zegt organisator Frits Kuijper. ‘Tijdens het concert komen herkenbare hits voorbij van klassieke symfonieën in een dance jasje, house, pop en dance nummers uit de top 40, of juist een plaat uit het discotijdperk met een stevige beat eronder.’

Grootste club van Europa
Frits Kuijper: ‘Ahoy Rotterdam zal worden omgetoverd tot grootste club van Europa, met een spectaculair decor en geluid dat compleet rondom aanwezig zal zijn. Anders dan bij andere producties in Ahoy, kan tijdens Symphony31 niet alleen op de vloer worden gedanst, maar zullen ook op de eerste ring speciale dansprakken worden ingericht. De tweede ring van het Rotterdamse sportpaleis blijft dicht zodat de intieme clubsfeer wordt behouden.'

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER