Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

De nummer één groene en duurzame tuinman van Nederland verbindt zijn naam aan Tuin & Lifestyle 2016

12 november 2015

Televisie-tuinman Lodewijk Hoekstra is bereid gevonden om als ambassadeur op te treden voor de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle in Ahoy Rotterdam.

De organisatie van de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle 2016, die van 14 tot en met 17 april in Ahoy Rotterdam wordt gehouden, is er in geslaagd om een samenwerkingsovereenkomst te sluiten met Lodewijk Hoekstra. Met name de visie van deze immens populaire “televisie-tuinman” op het gebied van duurzaamheid binnen de groene omgeving, heeft ertoe geleid dat Lodder Events, organisator van de beurs, bijzonder graag gebruik wil maken van de expertise van Hoekstra. Zowel in adviserende als in uitvoerende zin.

Bas Lodder over de samenwerking: “het is fantastisch om bij de allereerste editie van Tuin & Lifestyle een bekende televisiepersoonlijkheid als Lodewijk te mogen betrekken. In de diverse gesprekken die wij tot dusver met elkaar gevoerd hebben, was er al direct een klik daar waar het om onderscheidend vermogen van de beurs gaat. Ook wij hadden begrippen als duurzaamheid en leefbaarheid binnen de groene omgeving hoog in het vaandel staan en willen deze onder de aandacht van onze bezoekers brengen.”

Ook Hoekstra ziet de samenwerking vol vertrouwen tegemoet en reageert enthousiast:

“Mijn missie is duidelijk; de mens weer verbinden met de natuur! Stress, drukte en afstand tot die natuur nemen toe, terwijl juist het milieu en onze leefomgeving steeds belangrijker worden. Het is tijd voor een nieuw bewustzijn waarbij je als consument kan kiezen voor een levensstijl die bijdraagt aan een betere wereld waarbij mens en milieu in harmonie zijn. Niet alleen omdat het zo hoort, maar ook omdat het fijn is en omdat een groene omgeving veel bijdraagt aan het welzijn van de mens. Wist je dat je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan een betere wereld door jouw tuin verantwoord in te richten? Wat het extra leuk maakt is dat duurzaam ook goedkoop, makkelijk, modern en eigentijds kan zijn.

Alles begint met inspiratie en verleiding. Daarom ga ik speciaal voor Tuin & Lifestyle een prachtige hal inrichten waarbij groen, duurzaamheid en een nieuwe lifestyle centraal staan. 4000 m² met innovatieve producten, planten en ideeën om zelf thuis aan de slag te gaan. Een compleet nieuwe beurs met een compleet nieuw geluid. Of het nou geld besparen is met een zonnepaneel, koken uit eigen tuin of genieten van vlinders in de tuin, het kan allemaal! Doe mee en bouw samen met mij aan een groene en prettige leefomgeving. Elke dag ben ik aanwezig om vragen te beantwoorden en mijn kennis te delen. Ook kinderen komen ruimschoots aan bod. Spelen, lekker vies worden en met bloemen aan de gang. Graag tot ziens tijdens Tuin & Lifestyle 2016 in Ahoy Rotterdam”.

Tuin & Lifestyle 2016 vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 april 2016.
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Toegangsprijzen: Jeugd t/m 12 jaar en 65+: euro 10,00 en volwassenen: euro 14,50
Kaartverkoop: www.ticketmaster.nl en op de beursdagen zelf bij de kassa van Ahoy.
Verdere informatie: www.tuinenlifestyle-event.nl 
 

 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER