Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

DARTSPELERS KEREN TERUG NAAR ROTTERDAM VOOR PREMIER LEAGUE DARTS 2017

06 oktober 2016

's Werelds grootste dartspelers zullen op donderdag 16 maart 2017 voor de Premier League Darts naar Rotterdam Ahoy terugkeren, waarbij spelers als Michael van Gerwen, Phil Taylor en Gary Anderson om de prestigieuze titel zullen strijden.

In de Premier League Darts zullen tien sterspelers gedurende vier maanden in arena's in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland met elkaar de strijd aanbinden in een poging de felbegeerde beker te winnen, die Van Gerwen in 2016 voor de tweede keer op rij op zijn naam heeft geschreven.

De Premier League Darts, die live door Sky Sports op tv zal worden uitgezonden en over de hele wereld te zien zal zijn, is sinds de eerste competitie in 2005 maar liefst zes keer gewonnen door Phil Taylor, de legendarische ster uit Stoke-on-Trent. De Schotse held Anderson - die twee keer achter elkaar wereldkampioen werd - schreef de titel twee keer op zijn naam en zowel James Wade als Raymond van Barneveld heeft de beker een keer in de lucht gestoken.

Na het grote succes van het uitverkochte debuut van de Premier League Darts in Rotterdam in mei 2016 zal de competitie op donderdag 16 maart voor een Premier League-avond met vijf wedstrijden naar Nederland terugkeren.

Het 2017 seizoen zal in Newcastle aftrappen en zal na Nottingham, Leeds, Brighton, Exeter en Glasgow uiteindelijk Rotterdam aandoen. Manchester zal vervolgens 's werelds topspelers onthalen voordat de twee spelers die onderaan zijn geëindigd op 30 maart, de 'Judgement Night', in Cardiff zullen worden uitgeschakeld.

De overgebleven acht spelers zullen vervolgens gedurende de laatste zes Premier League-avonden in Dublin, Liverpool, Belfast, Birmingham, Sheffield en Aberdeen met elkaar de strijd aanbinden in een poging een plekje te bemachtigen in de play-offs in The O2 in Londen op 18 mei.

De vier spelers die na het WK van 2016/2017 de PDC Order of Merit-ranglijst aanvoeren, zullen zich automatisch voor de Premier League Darts kwalificeren. Zij zullen worden aangevuld met zes wildcard- spelers die in januari bekend zullen worden gemaakt.

Kaarten voor de Premier League Darts in Ahoy zullen op maandag 10 oktober (om 10.00 uur 's ochtends) in de algemene verkoop gaan.  Ze kunnen via het callcenter van Ticket Master (Tel. 0900 300 1250, € 0.60 per minuut vanuit Nederland; Tel. +31 88 123 24 25, alleen vanuit het buitenland) worden gekocht, of online via www.ticketmaster.nl.

De prijzen van de kaarten zijn als volgt:
Voorste tafels: €56 plus reserveringskosten
Achterste tafels: €49 plus reserveringskosten
Zitplaatsen 1e en 2e ring: €31 plus reserveringskosten

Er kunnen maximaal zes tafelkaarten per bezoeker per sessie worden afgenomen.
Groepsreserveringen zijn beschikbaar in de oplopende zitgedeelten.
Er zal een afgescheiden ruimte voor families beschikbaar zijn. Fans met minderjarige kinderen worden geadviseerd om in deze ruimte te reserveren.
De standaardvoorwaarden van de PDC zijn te vinden op www.pdc.tv/tickets.

2017 Betway Premier League 

1e speelronde

2 februari

Metro Radio Arena, Newcastle

2e speelronde

9 februari

Motorpoint Arena, Nottingham

3e speelronde

16 februari

First Direct Arena, Leeds

4e speelronde

23 februari

The Brighton Centre

5e speelronde

2 maart

Westpoint Arena, Exeter

6e speelronde

9 maart

The SSE Hydro, Glasgow

7e speelronde

16 maart

Rotterdam Ahoy

8e speelronde

23 maart

The Manchester Arena

Judgement Night

30 maart

Motorpoint Arena, Cardiff

10e speelronde

6 april

3Arena, Dublin

11e speelronde

13 april

Echo Arena, Liverpool

12e speelronde

20 april

The SSE Arena, Belfast

13e speelronde

27 april

Barclaycard Arena, Birmingham

14e speelronde

4 mei

The Sheffield Arena

15e speelronde

11 mei

GE Oil & Gas Arena, Aberdeen

Play-offs

18 mei

The O2, Londen

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER